Букмейкъри приемащи депозит чрез банков превод - Инструкции и препоръки

В сайтовете за залози се появиха нови разплащателни методи, с които паричните преводи се извършват за броени секунди. Продължава обаче да нараства броят на узаконените букмейкъри, приемащи депозит чрез банков превод. Макар това да е най-старият способ за плащане, който не е особено бърз и понякога е придружен от такси, залагащите все още му се доверяват.

В ръководството ще разгледаме как се създават онлайн залози с банков превод и какво е важно да знаете за платежния метод.

Най-добрите букмейкъри, които използват банков превод

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Стъпки за депозит в букмейкъри чрез банков превод

Банков превод при българските букмейкъри

Няма легални букмейкъри в България, отхвърлящи плащанията чрез банков превод. Въпреки че не предлага бързина, този метод може да се похвали с огромна сигурност, тъй като транзакциите се следят от авторитетни институции. Ако коректно предоставите данните за превод, които са упоменати от хазартния бранд, парите несъмнено ще попаднат в баланса.

Първо, важно е да посетите страницата за депозиране в букмейкъра и да изберете "банков превод" като способ за плащане. На екрана ще се появят данни за нареждане на трансфера, включително IBAN, Swift, име на получател. Когато извършвате транзакцията, в полето "Основание" е задължително да впишете потребителско име или ЕГН. След това се свържете с отдел "Обслужване" за експресно одобряване на заявката.

Обикновено срокът за превеждане на парите в баланса варира между 2 и 5 дни. Възможно е да бъдат наложени такси при депозит чрез банков превод, които се равняват на 2 лв. или на 1% от стойността на сумата.

Теглене от букмейкъри чрез банков превод

Ако трябва да сме коректни - банковият трансфер не се използва често при захранване на сметката, но е употребяван редовно, когато настъпи време за теглене. Например bet365 изисква от депозиралите чрез ePay и EasyPay да наредят изплащане на печалби по банков път.

Преди да преминете към теглене на пари, важно е да се верифицирате в системата на букмейкъра и да освободите получените бонуси. Освен това попълнете изискуемите данни в акаунта, които сте пропуснали при регистрация.

Следва да посочите банковия трансфер като способ за получаване на спечелените суми и да предоставите данни за:

 • 1Име на вашата банка;
 • 2Титуляр на сметката - вашите имена;
 • 3Адрес на банката;
 • 4SWIFT;
 • 5IBAN;
 • 6Стойност на превода.

Компаниите налагат високи лимити за превод при използване на банков превод. Минимумът е 30 лева в повечето български букмейкъри, докато горната граница е фиксирана на 100,000 лева.

Сигурност на преводите по банков път

Плащанията по банков път са най-сигурни, тъй като използвате услугите на финансови институции, регулирани от БНБ. Парите от вашата сметка се прехвърлят към тази на хазартния оператор под строгия контрол на банката.

Не въвеждате конфиденциална информация нито при депозиране, нито при теглене от оператора. Можете да използвате електронно банкиране или да посетите близкия клон и да предоставите сведения за нареждане на трансфера.

Заявката се обработва в срок до няколко дни, но ако банките съвпадат, паричният превод ще се финализира по-бързо.

Предимства и недостатъци на банковия трансфер

Плюсове
 • Надеждни депозити и тегления;
 • Липса на лимити в повечето букмейкъри;
 • Сайтовете за залози не налагат такси;
 • Помощ от банката и съпорта на букмейкъра при превод.
Минуси
 • Изисква повече време за одобряване на плащанията;
 • Възможно е банката да удържи комисионна;
 • Трябва да въведете повече данни - имена, IBAN. Swift.

Такси при използване на този метод

Важно е да се отбележи, че онлайн букмейкърите не таксуват преводите по банков път. Компанията изплаща заявената сума за теглене в пълен размер, но впоследствие банката удържа минимална комисионна.

Най-честите такси при банков превод в родните букмейкъри се равняват на 2 лв. Разбира се, тази цифра е условна и зависи изцяло от условията на банката.

Ако имате договор, който позволява безплатно изпращане и получаване на средства, няма да се съобразявате с досадните комисионни.

Кои букмейкъри оперират с този платеж метод и има ли лимити?

Отговорът на този въпрос е категоричен - всички! Няма хазартен бранд в България, който да не приема плащания по банков път. Най-важното изискване е да използвате услугите на банка, която се подвизава на родния пазар като ДСК, Алианц Банк, УниКредит, ОББ или друга.

Повечето оператори за залози изплащат големите печалби (над 10,000 лв.) единствено чрез банков превод. Минималната сума за получаване е различна в сайтовете, но обикновено варира между 20 лв. и 40 лв.

Забележете, че някои букмейкъри като bet365 налагат по-висок праг при депозиране чрез банков трансфер. За да бъде обработена заявката ви, трябва да внесете най-малко 200 лв. Минимумът за депозиране в Palms Bet е 10 лв., докато в bwin е фиксиран на 20 лв.

Заключение

В последните години залагащите се доверяват основно на електронни портмонета, криптовалути и банкови карти. Причината е, че осигуряват мигновени депозити и експресни тегления от баланса. Въпреки това не намалява броят на регламентираните букмейкъри, приемащи депозит чрез банков превод. Недостатъците на този метод са свързани с по-бавното одобряване на заявките и наличието на известни такси, но положителното е, че гарантира максимална защита на плащанията.

Други платежни методи