Cashterminal букмейкъри - Преглед на платежния метод, таксите и лимитите

Хазартните оператори вече предлагат разнообразие от разплащателни методи, с които да заредите сметката си моментално и да изтеглите печалбите си в кратки срокове. Можете да залагате при няколко Cashterminal букмейкъри с лиценз в България, приемащи плащания с тази система. В нашата статия ще обсъдим кои са те и какви са лимитите, таксите и сроковете при използването на метода.

Най-добрите букмейкъри, които използват Cashterminal

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Inbet
Оценка8/10
200% до200лв. до14 дни
 • Само за нови играчи
 • Успешен първи депозит и активиране на бонуса
Посети сайта
Inbet Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Cashterminal - Какво точно представлява?

Cashterminal букмейкъри

Cashterminal е финансова компания, която приема плащания в брой чрез физически автомати, работещи на самообслужване. Терминалните устройства са над 1600 и са разпространени в цялата страна. Можете да видите точните локации в официалния сайт.

През тях можете да плащате битови сметки, вноски по кредити, лизинги и други разходи. А още по-хубавото е, че може да правите и онлайн залози с Cashterminal депозит в сайтовете на букмейкъри, които поддържат този метод. Устройствата работят денонощно и таблото им е лесно за управление.

Как се депозира с Cashterminal в сайтове за залози?

При някои разплащателни методи, поддържани от онлайн букмейкърите се изисква да се направи регистрация. Но ако смятате да използвате Cashterminal, това не е необходимо. Единствено трябва да отидете до най-близкото устройство във вашия град и да следвате инструкциите, посочени на таблото. Ето отделните стъпки за депозиране чрез този платежен метод ако решите да залагате при българските Cashterminal букмейкъри:

 • 1Намерете иконата на избрания онлайн букмейкър и кликнете върху нея.
 • 2Въведете потребителското си име от сайта за залози и натиснете бутона "Продължи".
 • 3Поставете банкнотите в автомата и след като се уверите, че това е правилната сума, продължете с бутона "Напред".
 • 4Изчакайте терминалното устройство да отпечата бележка, която удостоверява, че сте направили депозит в дадения сайт.

Както виждате, не е необходимо да имате налични средства в банковата си сметка или да се съобразявате с други условия, тъй като при депозит с Кеш Терминал се плаща в брой и парите се поставят директно в устройството. След като транзакцията бъде одобрена, парите трябва да постъпят в игралната ви сметка веднага. Ако случайно има някакво забавяне, може да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на букмейкъра.

Тегления с Кеш Терминал - Възможни ли са?

Засега методът Кеш Терминал може да се използва само за депозиране в българските онлайн букмейкъри. Тоест ако направите депозит, генерирате печалба и искате да я изтеглите, ще трябва да изберете някой от другите разплащателни методи, които букмейкърът приема. Въпреки това, този метод е използван от голям брой играчи и се смята за много удобен. Не се начисляват и допълнителни такси при депозит с Кеш Терминал. Ако предпочитате плащанията в брой, можете да депозирате с Cashterminal и да изтеглите печалбата си чрез EasyPay, чиито каси също са разпространени в цялата страна.

Сигурност на разплащателния метод

Автоматите на Cashterminal са офлайн устройства, които са инсталирани на най-различни локации в страната, затова доста потребители се съмняват в сигурността им. Но истината е, че като всяка друга финансова компания, от Кеш Терминал се стремят да осигурят максимална сигурност и защита за личните данни и плащанията на клиентите като използват криптиране на банково ниво.

Компанията не споделя лични данни с трети лица освен ако не се изисква от закона, не е упълномощено от клиента, или не е свързано със защита на живота и здравето на потребителите и обществения интерес. Плащанията в Кеш Терминал се управляват от лицензираната платежна институция Paynetics, която е основен член на Visa и Mastercard.

Предимства и недостатъци на метода

Плюсове
 • Денонощно работещи устройства
 • Удобни локации
 • Спестяват време от чакане на опашки
 • Не се начисляват такси при депозит
Минуси
 • Поддържа се само от българските букмейкъри
 • Необходимо е физическо посещение на автомат
 • Устройствата не връщат ресто
 • Не са възможни тегления с този метод

Такси при използване на Cashterminal

Начисляване на такси при захранване и теглене от Cashterminal

Когато депозирате в сайтовете на българските онлайн букмейкъри, няма да ви се начислят такси при използване на Кеш Терминал. Такива се начисляват само при захранване и теглене от електронно портмоне, превалутиране и месечна поддръжка. За захранване на електронното портмоне с карта издадена в Европейския съюз таксата е 0,9%, а с карта издадена извън него - 2,5 %.

Ако решите да заредите електронния си портфейл с банков превод от българска банка, трябва да заплатите 0,50 лв. Таксата за превалутиране в електронно портмоне, виртуална карта и безконтактна пластикова карта е 1,5 %. Месечната такса за поддръжка е 1,50 лв., а за неактивност на картата или електронното портмоне - също 1,50 лв. Налагат се и някои лимити за превод при използване На Кеш Терминал. Например, лимитът за теглене от електронно портмоне към карта е минимум 2,00 лв.

Платежният метод Cashterminal се използва от водещите онлайн букмейкъри като Palms Bet. И двата оператора не начисляват такси при депозит с Кеш Терминал и процедурата е максимално улеснена. Минималната сума, която може да заредите е 10 лв., а максималната - 5000 лв. За целта, само трябва да посетите терминално устройство, да откриете иконата на Palms Bet на екрана и да следвате инструкциите на екрана. Депозираната сума ще постъпи във вашата игрална сметка незабавно.

Заключение

В последно време феновете на онлайн хазартните игри се доверяват на разплащателните методи, които им осигуряват моментални депозити. Ето защо има такъв засилен интерес и към българските Cashterminal букмейкъри. Вече не се налага да чакате няколко дни, за да постъпят парите в акаунта ви както е при банковия превод например. С метода Кеш Терминал можете да направите мигновен депозит без значение колко е часът, защото устройствата работят по всяко време на денонощието.

Други платежни методи