Skrill букмейкъри - Най-бързият метод за разплащане за онлайн залози

Най-вероятно сте чували, че можете да зареждате сметката си за онлайн залози с Skrill. Лондонската онлайн разплащателна компания е създадена през 2001, като първоначално се е казвала Moneybookers, а през 2015 става част от Paysafe Group и променя името си. Това е един от най-популярните методи за плащания, затова ще ви покажем как да използваме Skrill.

Най-добрите букмейкъри, които използват Skrill

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
  • Да се регистрирате
  • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
  • Да се регистрирате
  • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
  • Да имате направена регистрация
  • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Skrill регистрация - Нужни стъпки за създаване на акаунт

Едно от нещата, което прави Skrill предпочитан избор за залагащите, е лекотата при регистрационния процес.

Ето какво трябва да направите, за да създадете нова Skrill регистрация:

  • 1Влезте в сайта им skrill.com и натиснете бутона Register разположен в горния десен ъгъл.
  • 2Попълнете вашите имена, държава, предпочитана валута, имейл и парола.
  • 3Потвърдете регистрацията си чрез линка, който сте получили по имейл.

Skrill верификация на самоличността

Skrill букмейкъри

След като създадете сметката си, първоначално тя ще има ниски лимити за теглене и депозиране. Причината за това е, че трябва да потвърдите вашата самоличност. Препоръчваме ви да направите верификацията още преди да почнете да вкарвате пари в сайтовете за залагане, защото иначе може да има забавяния, които биха ви стрували ценно време.

За да верифицирате акаунта си в Skrill е нужно да им изпратите снимки на личната си карта, както и такава на вашето лице. След това трябва да изпратите документ, потвърждаващ адреса ви. Най-добре ще е ако адресът съвпада с този, който сте писали при регистрация в сайтовете за залози, но не е задължително. След като завършите процеса на верификация, то ще можете да се радвате на по-високи лимити и да избегнете ненужното чакане при теглене и депозиране на пари.

Има ли такси при депозит чрез Skrill?

Най-вероятно сте си задали въпроса какви са таксите при Skrill депозит, както и време за депозит в Skrill, затова в тази секция ще ви дадем нужната информация.

За да вкарате пари във вашата Skrill сметка, можете да го направите с една от многото опции - дебитна/кредитна карта, epay.bg, NETELLER, paysafecard, банков превод, а даже и някои по-нестандартни варианти като Bitcoin са налични. Повечето от тези опции имат такса, за разлика от банковия превод, който е безплатен, така че бихме ви посъветвали да го ползвате за по-големи суми пари. Таксите за Mastercard и Visa са в размер на около 1%, а за използването на paysafecard трябва да платите 5% от сумата.

Ако искате да ползвате Skrill депозиране, то минималната сума, която трябва да преведете, е 10 лева (това важи в почти всички букмейкъри, освен Bwin, където минимума е 20). Що се отнася до максималните суми за депозит, то те са следните в тези букмейкъри: Palms Bet - 5 000лв, bwin - 17 500 лв, bet365 - 60 000 лв.

Няма налична информация за това колко е максималния Skrill депозит в Efbet.

Едно от най-големите предимства, когато стане въпрос за депозит в Skrill, е скоростта. Процесът се случва мигновено, което е отлично за любителите на залагането. Няма нужда да се притеснявате относно време за депозиране в Skrill за разлика от някой други платежни методи, където зареждането на акаунта отнема по-дълго.

Изтегляния от Skrill сметка

Теглене от Skrill акаунт

Ако искате да изтеглите парите си от букмейкъра към Skrill акаунта си, просто трябва да въведете имейл адрес. Транзакциите стават бързо - почти няма букмейкър, който ще просрочи периода от 24 часа. В сравнение с Mastercard/Visa и банков превод, където тегленето може да отнеме между 2-10 дена, не е изненада защо много залагащи използват услугите на Skrill.

За съжаление, ще се натъкнете на такси при теглене от Skrill. Самите букмейкъри налагат такси, в случай че решите да изтеглите пари от акаунта си и използвате Skrill. В Palms Bet таксата е 3% от сумата, докато в bwin тя е 4.9%. bet365 са едни от малкото, които няма да ви таксуват в този случай.

Ако решите да изтеглите пари от Скрил към банкова сметка, то таксата е €5.50. За да извършите същата операция, но към Mastercard или Visa, ще трябва да платите до 4% такса. За жалост, тези допълнителни такси са един от недостатъците на Skrill спрямо други методи като банков превод или кредитна/дебитна карта.

Сигурен метод за плащане ли е Skrill?

Първото, което трябва да споменем относно Skrill е, че компанията е под наблюдението на английската Служба по Финансови Услуги. Благодарение на това, сигурността на вашите пари е гарантирана (до 100 000 евро). Една от основните причини толкова много хора да се доверяват на Skrill е добрата защита, която притежават. Благодарение на удостоверяването в две стъпки, единствения начин някой да проникне в акаунта ви е ако знае паролата и има достъп до мобилното ви устройство, което е много малко вероятно.

Skrill - Предимства и недостатъци

Skrill мобилно приложение

Ако разгледаме Skrill през погледа на залагащите в България, то може би ползването му за български букмейкъри не е необходимо, понеже те предлагат предостатъчно други опции, които биха ви излезли доста по-изгодно.

И все пак, Skrill има своите предимства, които могат да ви помогнат в определени ситуации. Фактът, че почти всички букмейкъри го приемат, го прави много удобен за тези, които искат да ползват един метод за плащане във всичките сайтове, в които залагат.

Мобилното приложение е достъпно за iOS и Android устройства, като чрез него можете да зареждате или теглите пари даже и като сте в движение.

Разбира се, няма как да пренебрегнем и недостатъците. Процесът за верификация може да се стори досаден за някои, но без него използването на Skrill се обезсмисля поради ниските лимити. Също така, таксите при теглене започват да се натрупват, и по този начин печалбата ви се намаля преди да се озове в банковата ви сметка. Може да намерите и букмейкъри, които не предлагат начален бонус на клиенти, ползващи Skrill като средство за депозит, което допълнително отнема от удоволствието на залагането.

Skrill - Добра алтернатива на традиционните методи за плащане

Skrill е една от предпочитаните опции за транзакции към букмейкъри, и според нас има защо. Компанията е на пазара от много време и се е доказала като една от лидерите в бранша. Ако поради някаква причина не желаете да ползвате кредитна/дебитна карта или банков превод, то Skrill е перфектното решение за вас.

Можете да сте убедени в сигурността му и в това, че парите ще са на желаното от вас място максимално бързо. Надяваме се с тази статия да сме успели да отговорим на въпроса "Как да използвам Skrill" и да сме ви дали достатъчно добри причини защо да го направите.

Други платежни методи