Букмейкъри приемащи депозит чрез дебитна карта за онлайн залози

Съвременните сайтове за онлайн залози предоставят различни методи за извършване на финансови операции. Част от тях работят с еУолети, други оперират с криптовалути, но най-голяма е групата на букмейкъри, приемащи депозит чрез кредитна и дебитна карта. Внасянето в сметката се осъществява мигновено, но при теглене е необходимо да изчакате 2-3 дни. Не се налагат такси за използване на банкова карта, а бонусите се активират безпроблемно, ако са покрити изискванията за минимален депозит.

Най-добрите букмейкъри, които използват кредитна карта

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Как се използва дебитна и кредитна карта при депозиране

Предимството да участвате в онлайн залози с дебитна карта е свързано с липсата на посредник. Не трябва да зареждате баланс в електронен портфейл и след това да депозирате в букмейкър, а плащате директно с банковата си карта. Парите се взимат от разплащателната сметка и се прехвърлят на мига в игровия баланс. Не се налагат такси при използване на дебитна карта, ако е издадена от българска банка.

Задължително е да предоставите достоверна информация, за да може хазартният оператор да обработи заявката за превод. Изискват се:

 • Имена на притежател - както са изписани върху пластиката;
 • Срок на валидност на картата;
 • Кога е издадена;
 • Номер на картата (16 цифри);
 • Код за сигурност (CVV) - намира се на гърба.

След като предоставите необходимите сведения и попълните стойност на превода, парите се трансферират в букмейкъра.

Условия при теглене от букмейкъри чрез кредитна карта

Повечето букмейкъри дават възможност за теглене чрез банкова карта. В случай че не сте използвали такава при депозиране, ще се наложи да въведете данните ѝ при изплащане на печалби. Освен това е нужно да верифицирате картата, изпращайки ясни снимки от двете ѝ страни. Най-важното е да скриете 6-8 цифри от номера и CVV кода за сигурност. До няколко минути тя ще бъде идентифицирана и ще получите достъп до спечелените суми.

Има по-високи лимити за превод при използване на дебитна карта за теглене. Голяма част от букмейкърите изискват да разполагате с най-малко 30 лв. в сметката, за да заявите изплащане на печалби. Що се касае до максималния праг, той е между 10,000 и 20,000 лв. Времето за теглене чрез банкова карта зависи от честотата на нейното ползване, каква е стойността на паричния превод и от коя банка е издадена. В срок до 72 часа би следвало да получите средствата.

Онлайн залози с дебитна карта в легални букмейкъри

Залози с дебитна карта в българските букмейкъри

Всички хазартни оператори, които притежават лиценз за България, имат опция за плащане чрез дебитна карта. Внасянето на средства се случва мигновено, но при изплащане на печалби се наблюдава забавяне с няколко дни.

Авторитетният букмейкър - bet365, позволява на родните потребители да захранват сметката си чрез Visa, Maestro и Mastercard. Интересното е, че началният бонус се раздава единствено на участници, депозирали в баланса чрез дебитна карта или банков превод.

Подобни услуги се предлагат в родните платформи Palms Bet, които оферират новите клиенти с увеличение на първия депозит. Освен това има ниски лимити при внасяне и не се удържат такси при депозит с кредитна карта. Можете да заредите сметката си с най-малко 10 лв. и да се впуснете в неограничени залози на спорт и игра в онлайн казино.

bwin също позволява на залагащите да зареждат баланса си чрез банкови карти. При теглене е необходимо да разполагате с минимум 20 лв. и да сте верифицирали картата.

Предимства и недостатъци на плащанията чрез банкови карти

Плюсове
 • Депозитите се одобряват на мига;
 • Не се удържат такси при депозит с дебитна карта;
 • Сигурни тегления;
 • Удобно използване през мобилни устройства;
 • Денонощно плащане.
Минуси
 • Не можете да плащате чрез чужда банкова карта;
 • Изплащане на печалбите в рамките на няколко дни;
 • Нужда от верификация на картата.

Сигурност на плащанията

Легалните букмейкъри, приемащи депозит чрез кредитна карта, осигуряват максимална защита на плащанията. Използват се SSL сертификати, които криптират предоставената информация, за да не достига до трети лица. Дори някои оператори работят с посредници като БОРИКА, които гарантират безупречна сигурност.

За да се избегнат злоупотреби, букмейкърите изискват верификация на банковата карта. Потребителите са длъжни да изпратят снимки от двете ѝ страни, закривайки единствено част от номера и кода за сигурност. В кратък срок банковата карта се разглежда от оторизиран представител, за да се удостовери дали имената върху пластиката отговарят на тези, регистрирани в системата на букмейкъра.

Такси и лимити за превод при използване на кредитна карта

Повечето оператори не налагат комисионни при използване на банкова карта. Възможно е да се удържат такси единствено от банката, но това зависи от сключения договор с нея.

Минималният лимит при депозиране в българските букмейкъри е 10 лв., но в някои чуждестранни компании като bwin се налага праг на стойност над 20 лв. Максималната сума при внасяне достига 20,000 лв., в зависимост от условията на бранда.

За да заявите теглене чрез дебитна карта, задължително е да разиграете бонусите и внесените пари и да акумулирате печалба. Най-често минималната сума за изплащане е 30 лв., докато максимумът е в порядъка на 10,000 лв.

Заключение и оценка на разплащателния метод

Плащането чрез дебитни и кредитни карти е достъпно в повечето сайтове за залози в България. Получавате високо ниво на защита, моментални депозити и теглите печалбите си, когато пожелаете.

Необходимо е да въведете повече данни, но не разчитате на посредник като електронно портмоне. Лимитите на плащане варират от 10 до 10,000 лв., без да се налагат такси при използване на кредитна карта.

Препоръчваме депозирането с банкова карта, ако разполагате с такава на ваше име и в нея има текущ баланс.

Други платежни методи