PayPal букмейкъри - Как се използва платежния метод в сайтове за залози?

Към настоящия момент, има множество международни PayPal букмейкъри, които позволяват на клиентите си да използват тази популярна платежна система за депозити и тегления от игралните им сайтове. В нашия наръчник ще ви разясним как да си направите регистрация в платежната система, какви са лимитите, таксите и сроковете за извършване на трансакциите в сайтовете за залози чрез този метод.

Най-добрите букмейкъри, които използват PayPal

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

PayPal регистрация - Стъпки за създаване на акаунт

Създаване на акаунт в PayPal

За да депозирате или теглите от сайта на избрания букмейкър, трябва първо да си направите PayPal регистрация. Преди да попълните регистрационната форма обаче, трябва да изберете какъв тип акаунт искате да си направите - личен или бизнес. Разбира се, ако смятате да го използвате само за депозити и тегления от сайтове за онлайн залози с PayPal и други подобни интернет плащания, изберете личния акаунт.

Когато направите своя избор и натиснете синия бутон "Continue", трябва да добавите мобилния си номер. След това ще ви изпратят 6 цифрен код, който трябва да въведете в указаното поле, за да потвърдите телефона си. Следващата стъпка от регистрацията е да попълните вашите имейл адрес, собствено и фамилно име и парола за вход в акаунта.

В края на вашата регистрация, трябва да въведете вашата националност, дата на раждане, адрес, пощенски код и град. Под тези полета има и две отметки. Едната е за получаване на оферти и промоции по имейл от Пейпал и ако не желаете да ви изпращат такива, можете да я премахнете. Втората отметка е задължителна и потвърждава, че сте прочели и се съгласявате с Потребителското споразумение и Декларацията за поверителност и че сте навършили пълнолетие.

Верификация на профил в системата на Пейпал

PayPal букмейкъри

Преди да отговорим на въпроса "Как да използваме PayPal за депозити и тегления от сайтове за залози?", трябва да приключим с всички подробности около създаването на акаунт в тази платежна система. След регистрацията се изисква и верификация на вашия профил, която стартира със свързването на вашата банкова сметка или дебитна / кредитна карта с Пейпал.

За тази цел трябва да отворите менюто "Wallet" и да изберете "Link a bank" или "Link a card". Имайте предвид, че ако влезете в профила си от мобилно устройство, те са обединени в едно меню - "Banks and cards".

Ако решите да добавите банкова сметка, трябва да напишете вашия IBAN номер. За добавяне на карта се изисква малко повече информация - номер на картата, тип (Visa, Mastercard, American Express и т.н.), дата на изтичане, код за сигурност и адрес. С това приключва верификацията и може да започнете да използвате Пейпал акаунта си за всякакви онлайн плащания. Не ви трябва много време за депозиране в PayPal ако решите да заредите електронното си портмоне с карта. Но ако изберете банков превод, ще се наложи да изчакате поне 1-2 работни дни докато средствата постъпят в акаунта ви.

Депозит чрез PayPal в сайтове за залози

За тези от вас, които се чудят "Как да използвам PayPal за депозит в сайт за залози?", ще опишем отделните стъпки. Преди да пристъпите към извършване на трансакция, трябва да се уверите, че имате налични средства във вашия Пейпал акаунт. Можете да го заредите с банков превод или с дебитна / кредитна карта, но ще ви се начисли малка такса. След това букмейкърите няма да ви таксуват за депозит чрез PayPal.

Ето какво трябва да направите, за да депозирате с този платежен метод:

 • Проверете дали избраният букмейкър поддържа плащания с Пейпал и вижте дали балансът ви ще бъде достатъчен;
 • Отидете в менюто с разплащателните методи и изберете PayPal;
 • Въведете сумата, която желаете да депозирате;
 • Системата ще ви отведе във вашия Пейпал профил. Напишете данните за вход и потвърдете трансакцията.

Не ви е необходимо много време за депозит в PayPal, затова методът е предпочитан от хиляди играчи. Самият депозит в сайта на букмейкъра е моментален и може да започнете да залагате веднага.

Теглене на печалби от PayPal и време за извършване на трансакциите

Освен PayPal депозит, някои онлайн букмейкъри позволяват да се извърши и теглене чрез този метод. В повечето случаи процедурата е също толкова лесна колкото описаните по-горе стъпки за депозиране, но все пак може да има и някакви различия в зависимост от политиката на оператора.

Нека видим как протича типичният процес за теглене на печалби:

 • Уверете се, че сте верифицирали профила си и нямате неразиграни бонуси;
 • Отворете менюто с начините на плащане и изберете PayPal;
 • Въведете желаната сума за теглене и изпратете заявката.

В платформите за онлайн залози тегленето с Пейпал отнема до 24 часа. Съмняваме се, че ще има някакви забавяния, но ако това се случи, се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на букмейкъра.

Такси и лимити при използване на разплащателната система

Такси при използване на PayPal

По принцип онлайн букмейкърите не начисляват такси при PayPal депозиране и изтегляне на печалби. Но за да захраните сметката си в Пейпал или да изтеглите средствата си към банкова сметка или карта, ще се наложи да платите и някои такси. Компанията може да ви таксува и за превалутиране, изпращане на пари, купуване и продаване на стоки. Таксите варират в различните страни, така че за повече подробности посетете официалния сайт.

Обявените в таблицата такси при теглене от PayPal към българска банкова сметка са 1% от сумата като е посочена минимална такса от 0,50 лв. и максимална от 20,00 лв. Лимитите за депозит и теглене с този метод в сайтовете за залагане зависят от правилата и условията на самия букмейкър.

Сигурност на платежния метод

В последно време доста зачестиха опитите за измама, насочени към клиентите на Пейпал. Именно затова компанията обръща голямо внимание на сигурността и защитата на личните данни и финансовите средства на потребителите. Всяка трансакция се криптира и се използват модерни нови технологии, които осигуряват стопроцентова защита на конфиденциалната информация.

Предимства и недостатъци

Плюсове
 • Лесна регистрация и верификация на акаунт
 • История на трансакциите
 • Мобилно приложение
 • Високи нива на сигурност и защита на данните
 • Незабавни депозити
Минуси
 • Начисляват се такси
 • Не се поддържа от българските букмейкъри
 • Клиентите често стават жертви на опити за измами

Как да използваме PayPal - Обобщение

PayPal е един от предпочитаните разплащателни методи в съвременните сайтове за залози. Финансовата компания оперира още от 1998 година и се е доказала в сферата на онлайн плащанията. Ако искате да направите моментален депозит при някои от най-добрите PayPal букмейкъри и да получите печалбата си в рамките на 24 часа, то този метод е идеалното решение за вас.

Други платежни методи