Букмейкъри за залози на бокс онлайн - Един от най-атрактивните спортове

Боксът, заедно с другите бойни спортове, придоби доста голяма популярност през последните години. Разбира се, хазартните оператори нямаше как да не отразят този интерес и започнаха да предлагат все по-атрактивни пазари за залози на бокс. Обичате бойните изкуства, както и тръпката от хазарта? Е, значи сте на правилното място. Прочетете нашата статия до края, за да научите кои са най-добрите букмейкъри за залози на бокс онлайн!

Най-добрите букмейкъри за залози на бокс онлайн за 2024

Букмейкър Специални функции WBA WBC IBF Повече информация
Палмс Бет
  • Бонуси и промоции
  • Залози на живо
  • 100+ опции за залог
Yes
yes
Yes
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
  • Бонуси и промоции
  • Залози на живо
  • 100+ опции за залог
Yes
Yes
yes
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
  • Футбол на живо
  • Пряко предаване
  • 150+ опции за залог
yes
Yes
yes
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Къде да залагате на бокс?

В следващите редове ще разгледаме и кои са най-добрите сайтове за залагане на бокс в България. Имайте предвид, че който и оператор да изберете от посочените, вашите средства и лични данни ще бъдат в безопасност, тъй като ние лично изпробваме всяка платформа преди да я предложим на нашите читатели.

Палмс Бет

Палмс Бет е другото ни предложение за платформа, предлагаща online залагане на бокс. За момента, Палмс Бет предлага само залози на пазара 1 Х 2, но не оставяйте този факт да ви отчайва. Все пак боксът е тепърва нашумяващ спорт за онлайн хазарт и предстои букмейкърите да актуализират своите пазари за залагане на бокс онлайн.

Palms bet онлайн

*18+ В сила са условията на оператора!

bwin

bwin е хазартен оператор, който ще ви предложи неустоими системи за залагане на бокс. Този букмейкър също има дългогодишна история на българската сцена, като техният начален бонус в размер на 100% до 222 лева ще ви даде значителен тласък при поставянето на вашите залози на бокс.

Bwin България

*18+ В сила са условията на оператора!

Пазари за залагане на бокс

В следващите редове ще разгледаме най-популярните пазари за бокс в България и как да поставите вашите залози на тях.

Победител в мача

Този тип пазар представлява най-опростеният вид залог. В боксовите мачове участват само двама бойци. Въз основа на силата на двамата играчи, различните букмейкъри за залози на бокс ще определят коефициентите. Е, за разлика от някои други спортове обаче, коефициентите за залагане на бокс могат да се различават драстично.

В случаите, когато топ боец се изправя срещу явен аутсайдер, може да станете свидетели на доста ниски коефициенти, като например 1.11, което е доста ниска стойност.

Общ брой рундове (Под /Над)

Друг много популярен пазар за залог на бокс е Общият брой рундове на мача. Този пазар ви позволява да прогнозирате дали дадена среща ще състои от Под или Над определен брой рундове. Имайте предвид, че макар обикновено рундовете при мъжете да са 12, техният реален брой може да зависи от редица фактори.

Ако например има мач между двама мъже, доказали се със своите нокаути през годините, шансовете срещата да продължи Под 7 рунда е доста голяма. По същия начин, битките, включващи по-дефанзивни играчи, имат склонност да продължават по дълго време.

Метод на победа

Третият често срещан пазар за залог на бокс е така нареченият метод на победа. Както може би знаете, в бокса може да има теоретично 3 развоя на една среща: победа с нокаут, победа след съдийско решение и дисквалификация след съдийско решение. Третият вариант е много рядко срещан, така че повечето букмейкъри за залози на бокс онлайн включват само първите 2 като опции за залог.

Тук логиката е подобна на гореописаният пазар за общ брой рундове. Ако сме свидетели на двама по-агресивни боксьори, има много голяма вероятност срещата да приключи с нокаут, а не със съдийско решение.

Залози на живо и гледане в реално време

Боксови прогнози в реално време и пряко предаване

Всички описани сайтове за залози на бокс в тази статия ще ви предложат възможност за поставяне на залози на живо. Залозите на живо са от изключителна важност, особено при динамични спортове като бокса, защото дори най-големият аутсайдер, може да нанесе решаващ удар на фаворита.

Ако станат изненади по време на самото събитие, този тип залози ви позволяват да се възползвате от големите коефициенти, преди да се променят. Имайте предвид обаче, че трябва да сте изключително бързи, защото те ще се менят постоянно с всяка изминала минута от срещата.

Друга популярна опция, която българските букмейкъри предлагат в последно време е възможността за гледане на събития в реално време. Ако сте фенове на бокса, то най-вероятно знаете, че никоя българска телевизия не се ангажира да излъчва този спорт, дори и когато български легенди като Кубрат Пулев играят. Е, повечето букмейкъри за залози на бокс онлайн ще ви предоставят тази възможност, стига да изпълните някакви условия, поставени от хазартния оператор.

Топ организации по бокс

Различаването на различните организации по бокс е от съществена важност за поставянето на добри залози по бокс.

За поредна година, най-добрите боксови организации и съответните колани са Световната боксова асоциация (WBA), Световният боксов съвет (WBC), Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова организация (WBO), като в България най-популярни си остават WBC и IBF.

Съвети и стратегии за залагане на бокс

Залагането на бокс онлайн почти не се различава от залагането на друго спортно събитие. Има обаче различни стратегии за залагане на бокс, които много фенове на бокса обичат да следват. В следващите редове ще ви запознаем с малка част от тях.

Обърнете внимание на бойците с инерция

Има милион фактори, които влияят на успеха на един боец. Умението и желанието за победа са вероятно най-силните. Един от любимите ни съвети за залагане на бокс е да обръщаме внимание на инерцията на бойците.

Това е един от най-пренебрегваните фактори при залагане на боксови мачове. Боксьорите със сериозен шум и поредица от победи са много по-склонни да надделеят от тези с редуващи се победи и загуби. Имайте това предвид, преди да направите своите залози.

Залагайте на битки само, когато има смисъл

Една често срещана грешка, която залагащите правят, е да залагат на боец, само защото го харесват. Очевидно може да бъде изкушаващо да хвърлите пари на любимия си боец; може да се почувства като знак за подкрепа. Това обаче често не е най-умната стратегия.

Винаги препоръчваме да залагате само на битките, които имат смисъл.

Потърсете информация за предстоящата битка в социалните медии

Когато бойците са в тренировъчен лагер, има и фокус върху запазването на тайната на информацията. Понякога обаче феновете могат да научат много от това, което виждат в социалните мрежи. Това дори може да повлияе на начина, по който те правят своите залози и как букмейкърите определят боксовите коефициенти.

Може да чуете слухове за нараняване в Twitter. Един бърз спаринг клип в Instagram може да разкрие в каква форма е боецът. Всичката тази информация е полезна. Бъдете в течение в социалните медии и не правете своите залози, докато не научите повече за формата на бойците.

Заключение

Успешните залози на бокс изискват постоянство и непрестанно проверяване на информация за здравословното положение на бойците. Разбира се, нито една информация не е на 100% сигурна, както и една контузия не значи непременно, че боксьорът напълно няма шанс.

Нашият съвет е да поставяте само добре обмислени и проучени залози в реномирани онлайн букмейкъри за залози на бокс, каквито ще откриете на нашата платформа.

Често задавани въпроси