EasyPay букмейкъри - Преглед на такси, лимити и срокове на изплащане

На родния пазар се срещат множество EasyPay букмейкъри, приемащи плащания директно в кеш. За тази цел, трябва да посетите централен офис или каса на компанията, предлагаща бързи финансови операции, и да захраните сметката си в избрана платформа.

Основните предимства на този разплащателен метод са свързани с експресното внасяне, липсата на досадни такси и кратките срокове при получаване на печалбите. За какво е важно да се внимава при онлайн залози с EasyPay и може ли да се депозира в чуждестранни букмейкъри, ще научите в статията.

Най-добрите букмейкъри, които използват EasyPay

Разплащателният метод е достъпен в ограничен брой сайтове, основно - български. Възможно е да се депозира също в британския букмейкър bet365, но при теглене е задължително да се използва банков превод.

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Какво представлява EasyPay?

EasyPay букмейкъри

Изипей АД е фирма, предлагаща финансови услуги, парични преводи и плащания на битови сметки. Разполага с валиден лиценз от Българска народна банка и има около 2500 каси из цялата страна. Ще ги намерите в малки и големи населени места, в близост от супермаркети, мобилни оператори, бензиностанции.

От няколко години Изипей позволява на залагащите да плащат бързо и безпроблемно в онлайн букмейкъри. Финансовото дружество работи в партньорство с доказани сайтове за онлайн залози, като основната идея е да се осигурят парични трансфери без такси.

Стъпки и време за депозиране в EasyPay

За разлика от други разплащателни методи, не се изисква да въвеждате данни или да преминавате процес на EasyPay регистрация. Необходимо е да посетите съответния букмейкър и да генерирате 10-цифрен код за плащане. Дори е възможно да захраните игралната си сметка с ЕГН. Най-често лимитите при EasyPay депозит варират от 10 до 5000 лв.

Как да използваме EasyPay за депозит?

 • 1Посетете каса на EasyPay, без значение коя.
 • 2Информирайте служителя в кой букмейкър ще депозирате и каква е стойността на превода.
 • 3Предоставете 10-цифрен код за плащане или ЕГН.
 • 4Платете заявената сума.
 • 5Можете да вземете разписка за извършено плащане.

След като паричният трансфер бъде одобрен, средствата ще постъпят в баланса мигновено. В случай на забавяне, потърсете помощ от отдел “Обслужване” на букмейкъра. Общото време за депозит в EasyPay, включително чакането на опашка на касата, отнема около 5 минути.

Условия при теглене чрез EasyPay

След като акумулирате печалби на стойност 30 лв. или повече, усвоите активираните бонуси и се верифицирате, можете да заявите теглене. В популярните EasyPay букмейкъри процедурата отнема няколко минути, след което посещавате близката каса и взимате парите си. Сайтовете изпращат имейл, когато заявката за изплащане и била одобрена.

Стъпки за теглене чрез Изипей

 • 1Разгледайте най-близките офиси около вас на сайта EasyPay.bg;
 • 2Посетете най-удобния и информирайте служителя, че очаквате паричен превод;
 • 3Той ще изиска лична карта, за да потвърди самоличността ви;
 • 4В рамките на около минута процедурата ще бъде завършена;
 • 5Ще получите две разписки, върху които трябва да напишете име и фамилия и да се подпишете. Едната остава за EasyPay, а другата за вас.

Добрата новина е, че не се удържат такси при теглене от EasyPay. След като паричният превод бъде финализиран, получавате печалбите си в цялостен размер.

Сигурност и защита на плащанията

EasyPay е узаконено финансово дружество, което оперира под контрола на БНБ и държавните власти. Можете да се чувствате спокойни за средствата си, които постъпват веднага в сметката. Препоръчително е да вземете разписка за извършено плащане, ако нямате възможност да проверите на момента дали служителят е обработил заявката коректно.

Легални EasyPay букмейкъри в България

Разплащателният метод се поддържа във всички букмейкъри, които са собственост на български фирми (напр. PalmsBet). Налагат се минимални лимити при депозит чрез EasyPay на стойност 10 лв., докато най-ниската граница при теглене е фиксирана на 30 лв.

За да заявите депозит към букмейкър, най-напред е нужно да посочите ePay.bg като средство за плащане, след което ще получите 10-цифрен шифър. Предоставете го в близката каса и средствата ще се кредитират в баланса. Трябва да направим уточнението, че прагът при внасяне е различен за всеки оператор.

Бонуси при EasyPay депозиране

EasyPay е разплащателен метод, който се класира за начални бонуси в повечето сайтове за залози. Важно е да се съобразите с изискванията за минимален депозит и срок за извършване на паричния превод, за да отключите желаната оферта. В някои букмейкъри се налага използване на промо кодове, които трябва да попълните, преди да заявите депозит.

Разбира се, четете правилата на промоциите, тъй като е възможно част от тях да не се активират при депозит чрез Изипей.

Предимства и недостатъци на EasyPay

Плюсове
 • Бързи депозити в букмейкърите
 • Изплащане на печалби в срок до 2 часа
 • Липса на такси
 • Близо 2500 офиса в цялата страна
 • Плащане за по-малко от минута с ЕГН
Минуси
 • Изисква се посещаване на каса за плащане
 • Повечето каси имат работно време 09:00 - 18:00 ч.

Оценка и мнение за плащанията чрез Изипей

Плащанията в онлайн букмейкъри чрез EasyPay са подходящи, в случай че нямате издадена банкова карта или средства в нея. Недостатъкът е, че се изисква физическо действие и посещаване на каса, но локациите на офисите са много удобни.

Депозитите и тегленията чрез Изипей се обработват мигновено, без да се таксуват. Имате възможност да плащате в повечето оператори, които имат лиценз за България, и да участвате в желаните бонуси. Възможно е да извършите превод чрез 10-цифрен код, генериран от уебсайта на букмейкъра, или да наредите паричен трансфер с ЕГН. Служителят на касата ще ви помогне, ако изпитате затруднения.

Други платежни методи