Apple Pay букмейкъри - Наръчник за онлайн плащания с виртуален портфейл

При някои онлайн букмейкъри е възможно Apple Pay депозиране, тоест зареждане на игралната сметка чрез виртуалния портфейл на Apple. В тази статия ще се научим как да използваме Apple Pay, за да депозираме без да разкриваме банкова информация. Ще обсъдим и как да залагаме от телефона или таблета си без да въвеждаме номер на карта, пин и код за сигурност.

Най-добрите букмейкъри, които използват Apple Pay

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Apple Pay регистрация - Добавяне на банкова карта

Дигиталният разплащателен метод е предназначен за собствениците на Apple устройства (iPhone, Apple Watch и iPad), както и компютри MAC. За да го ползвате за онлайн плащания реално не е необходимо да си правите Apple Pay регистрация, защото вие вече разполагате с пръстов отпечатък и Apple ID, които сте регистрирали при настройването на вашето устройство. Сега остава да видим как да свържете банковата си карта към виртуалния портфейл и сте готови да извършвате плащания и да залагате при най-добрите Apple Pay букмейкъри.

Регистриране на карта в Apple Pay
 • 1Отворете своя Wallet (портфейл) и добавете дебитна карта. Може да го направите като въведете данните на картата ръчно или използвате камерата за идентификация.
 • 2Проверете дали данните са верни още веднъж и потвърдете, че се съгласявате с условията.
 • 3Тъй като се изисква двуфакторна идентификация, посочете дали искате да получите обаждане или текстово съобщение.
 • 4Веднага щом получите код за верификация, го въведете в указаното поле.
 • 5Картата ви ще бъде активирана и ще можете да направите Apple Pay депозит в сайт за залози, поддържащ метода.

Депозити в букмейкърски сайтове

Извършването на депозит чрез Apple Pay в сайтове за залози е изключително лесно. Много играчи предпочитат този метод, защото им спестява въвеждането на банкови детайли, а и гарантира анонимност до някаква степен. Ако искате да депозирате с този платежен метод, отворете менюто за плащанията в избрания сайт и го изберете от списъка.

Портфейлът ви ще се отвори и трябва да изберете с коя карта искате да платите ако имате няколко регистрирани. Накрая, за потвърждаване на плащането трябва да поставите пръста си на скенера за пръстовите отпечатъци. Транзакцията се извършва в рамките на няколко секунди и сумата се добавя към акаунта ви. Тоест, не е необходимо много време за депозиране в Apple Pay като при други методи например банков трансфер.

Теглене на печалби чрез Apple Pay - Такси и лимити

Методът все още не е наличен за теглене при нито един онлайн букмейкър. Няма как да изтеглите печалбите си директно през вашия портфейл. Но можете да направите депозит с този разплащателен метод, след което да изберете негова алтернатива. Не се начисляват такси при теглене от Apple Pay или който и да било друг метод.

Единствено трябва да обърнете внимание на лимитите, защото минималните и максималните суми за изтегляне се различават при отделните платежни методи. Обикновено, сумите са по-ниски при електронните портфейли като Skrill, NETELLER и дебитните карти Visa и Mastercard и по-високи при банковия превод.

Предимства и недостатъци на Apple Pay

Плюсове
 • Депозити в рамките на секунди
 • Анонимни транзакции
 • Без въвеждане на информация като пин и код за сигурност
 • Разпознаване чрез пръстов отпечатък
 • Не се начисляват такси
Минуси
 • Малък избор от букмейкъри, поддържащи метода
 • Не е възможно теглене
 • Някои начални бонуси може да не са налични при депозит с този метод

Сигурност на плащанията с този метод

Сигурни онлайн залози с Apple Pay

Много потребители предпочитат да правят онлайн залози с Apple Pay заради удобството и бързината, а други все още се притесняват за сигурността на метода. Дигиталният портфейл използва вградени функции за допълнителна сигурност в софтуера на устройството ви. Затова може да се каже, че трансакциите ви са защитени.

Плюс това, за да използвате виртуалния портфейл трябва да имате зададени парола и по избор Touch ID или Face ID. Това също е вид защита, защото ако случайно телефонът ви бъде откраднат, няма как да се използва портфейла без вашия пръстов отпечатък или разпознато лице.

Когато използвате вашия Wallet, Apple няма достъп до оригиналните номера на банковите ви карти и не запазва информация за трансакциите, които извършвате. Всяка трансакция се криптира и се изпраща на този, който обработва плащането, в случая онлайн букмейкърът.

Някои играчи смятат това за голямо предимство, тъй като не желаят да споделят реалния номер на банковата си карта с букмейкъра. Ако искате да видите още подробности за поверителността, може да отворите менюто "Settings" (Настройки) от iOS устройството си, след което да изберете "See how your data is managed".

Онлайн залози с Apple Pay в България

За съжаление, платежният метод се поддържа в малък брой сайтове за залози. От онлайн букмейкърите с лиценз в България, само bet365 работи с него. Депозитите са моментални и операторът не начислява такси при използването му. Минималната сума, която можете да депозирате е 10 лв., а максималната - 10 000 лв.

Разплащателният метод е достъпен за валути BGN и EUR. Задължително е името, което сте задали в акаунта си при регистриция в bet365, да съвпада с името, което използвате в Apple. Методът не е наличен за теглене и ако сте направили депозит чрез него, всички тегления след това ще се обработят с банков превод, при който минималната сума е 75 лв. и отнема от 2 до 10 работни дни.

Заключение

Нашето ръководство успешно отговори на въпроса "Как да използвам Apple Pay за депозит в сайт за залози?". В заключение ще кажем, че това наистина е един от най-сигурните методи, защото пръстовият отпечатък е по-надежден от обикновения пин код. Подходящ е и за тези, които не разполагат с много време за депозит в Apple Pay, тъй като трансакциите отнемат броени секунди. Към момента само един букмейкър в България го поддържа, но се надяваме, че скоро ще бъде въведен в още сайтове.

Други платежни методи