Регистрация в Бет365 - Как се прави и ключови съвети

Преди години попаднах на британския букмейкър, който ме спечели със спортните тиражи, солидните коефициенти и атрактивните инструменти за залагане. След като разгледах платформата отблизо и се запознах с основните ѝ предимства, реших да пристъпя към регистрация в бет365.

През какви стъпки трябва да премине всеки нов потребител и кои са проблемните етапи, ще споделя в ръководството.

Обща оценка: 8/10

 • Залози на живо: 10/10
 • Маркети в спорта: 9/10
 • Плащане: 9/10
 • Оферта: 10/10
 • Сигурност: 10/10
НАЧАЛЕН БОНУС кредити за залог до100лв.
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org**Важат гео ограничения. Необходимо е захранване на сметка или залог 24 часа преди събитието.

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ

 • Залагане на живо
 • Пряко предаване
 • Над 30 спорта

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Visa, Mastercard, ePay.bg, Skrill, Apple Pay, NETELLER, Paysafecard, Wire Transfer

СПОРТОВЕ

Футбол, бейзбол, баскетбол, голф, дартс, колоездене, бадминтон, ръгби

Как да влезем в bet365 от България?

Регистрация в bet365

Bet365 се оказа един от първите чуждестранни букмейкъри, които взеха лиценз за България. Компанията притежава необходимите сертификати и отговаря на посочените изисквания, за да доставя спортни залагания и хазартни игри у нас. Това ни позволява да влезем в уебсайта, когато си пожелаем, и да се насладим на наличните предложения.

В случай че имате профил, насочете се към полето за bet365 вход. Ще се наложи да попълните логин име и парола, за да посетите сметката си. Но тези от нас, които за първи път попадат в уебсайта, трябва да преминат през процедура по регистрация.

Трябва да отбележа, че букмейкърът позволява на залагащите през мобилното приложение да се логнат чрез Face ID или пръстов отпечатък.

Как да си направя регистрация в bet365? - Основни стъпки

 1. Избира се бутон "Нов клиент", с който се отваря регистрационния формуляр.
 2. Следва да се посочи националност и да се въведат най-важните лични данни - имена, документ, дата на раждане.
 3. Попълват се методи за връзка - имейл и телефон.
 4. Предоставя се адрес по лична карта - населено място, улица и №.
 5. Въвеждат се логин данни и код за сигурност.
 6. Може да се използва бонус код.
 7. Приемат се правилата при бет365 регистрация преди отваряне на акаунта.

Основни данни, които се въвеждат при регистрация в bet365

Детайли за акаунта в bet365

Легалните букмейкъри, какъвто е bet365, са длъжни да изискват лични данни от потребителите и да ги съхраняват на сигурно място. Затова се налага да предоставяме подробна информация за нашата самоличност и да верифицираме акаунта чрез изпращане на лични документи.

След като заредих формата за създаване на сметка, открих, че е нужно да попълня немалко сведения за мен. Най-напред, посочих държава на местоживеене, националност и пол, след което предоставих две имена и дата на раждане. Bet365 изиска информация за личен документ, който впоследствие ще използвам за идентификация. Трябва да се въведат: вид, дата на издаване, срок на валидност, от коя институция е издаден.

Следващите полета при регистрация bet365 са насочени към начините за комуникация - мобилен номер и електронна поща. Попълва се адрес по лична карта и пощенски код. Избирате уникален юзърнейм за вход в бет365 и сигурна парола, която е съставена от 6 до 32 знака. Тя трябва да съдържа цифра, специален символ, голяма и малка буква. Полето за бонус код може да остане празно, но е задължително да се информираме за правилата на сайта и да се съгласим с тях.

Активиране на сметка и верификация в bet365

След финализиране на процедурата по регистрация, bet365 ми изпрати съобщение на електронната поща. Освен приветствени слова, имаше линк за активиране на акаунта. От мен се изиска да го последвам, за да получа цялостен достъп до услугите на компанията. След това написах паролата и имейл адреса в полето за вход и поставих начало на онлайн залозите в bet365.

Няма как да се залага в bet365, без да се верифицира игралната сметка. Букмейкърът спазва изискванията на държавния регулатор за събиране на лични документи от участниците. Когато реших да идентифицирам самоличността си, bet365 изиска от мен:

 • Лична карта или шофьорска книжка - за проверка на лични данни;
 • Разписка за платена комунална услуга - служи за удостоверяване на адреса.

Първият ми депозит бе извършен с дебитна карта, затова се наложи да я верифицирам, прикачвайки снимки от двете ѝ страни.

След като спазих условията на букмейкъра, получих достъп до формата за теглене на средства.

Бонус код при регистрация

Във формуляра за създаване на сметка е добавено поле "Бонус код", от което се активира допълнителен бонус. Можете да го оставите празно и да задействате началната оферта при първи депозит. Важно е да спазвате правилата за получаване и усвояване на кредитите, които описах в основното ревю.

Регистрация през bet365 mobile

Редовно посещавам профила си в bet365 през телефон, като разчитам на мобилната версия или апликацията за Android OS. Налично е също бет365 приложение за iOS, което може да се свали от App Store.

Независимо коя мобилна услуга на букмейкъра ви допада, имате достъп до формата за регистрация. Вашата задача е да предоставите данни за сметката и самоличността ви и да приемете описаните правила.

За кого е подходящ букмейкърът bet365

Като почитател на спорта, ще отбележа, че това е най-доброто място за онлайн залози. След като преминете бет365 регистрация, ще попаднете сред обилни тиражи, включващи множество събития всеки ден. Голяма част от тях са достъпни за залози на живо, могат да се проследят чрез лайв стрийм и са придружени от подробна статистика.

Естествено, ще откриете иновативни залози на електронни и виртуални спортове в bet365. Ще се възползвате от най-добрите функции за залагане и ще имате възможността да получите специални бонуси при активно участие.

Често задавани въпроси

Все още не сте открили вашия букмейкър? Изберете някой от нашата ТОП 3 класация

Палмс Бет
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Betano
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Sesame
 • Футбол на живо
 • Пряко предаване
 • 150+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!