Bet365 виртуални спортове - Краткият път към големите печалби

Съобщение

бет365 все още не са попаднали в списъка ни с одобрени оператори.

Препоръчваме ви да залагате в следните букмейкъри:

Палмс Бет
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Betano
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Sesame
 • Футбол на живо
 • Пряко предаване
 • 150+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Британският букмейкър е световноизвестен със залаганията на спорт, но bet365 виртуални спортове също заслужават внимание. Компанията предоставя бързи залози на всеки три минути, които осигуряват приятни емоции и добри печалби. Налични са добър набор от виртуални дисциплини, чиито правила са базирани на реалните спортове.

Реших да ви запозная с най-известните игри в платформата и да ви дам съвети за залагане на виртуални спортове в bet365. Ще научите дали е възможно да се печели от тях в дългосрочен план и за какво е нужно да се внимава.

Покажи още

Видове виртуални спортове в bet365

След като посетите спортния раздел на оператора, в лявата навигация ще намерите линк към фрагмента с виртуални спортове. Заредете го и на екрана ще се появят всички дисциплини. Някои от тях са придружени от повече първенства/състезания, което, от своя страна, ни носи повече варианти за комбинирани залози. Представям ви своеобразна класация на бет365 виртуални спортове, които се радват на най-голям интерес сред играчите.

Футбол
Футбол

Подобно на интереса към реалните спортове, футболът се оказва най-ценен и в раздел “Виртуални”. Очакват ви три първенства, предлагащи залози на всеки три минути. Имате възможност да прогнозирате срещи от виртуални шампионати, базирани на: Световно първенство, Висша лига, Супер лига. Трябва да поставите залог, преди да е прозвучал началният съдийски сигнал. След като двубоят завърши, ще получите печалбата си, ако сте завоювали такава.

Конни надбягвания
Конни надбягвания

Наблюдава се огромен интерес към виртуалните надбягвания с коне в bet365. Букмейкърът предоставя пряко предаване от три хиподрума, на които се провеждат непрекъснати състезания. Пистите “Британия Уей” и “Фестивал Даунс” имат равнинен терен, докато “Виктория Парк“ е с препятствия. Състезават се между 8 и 16 коне, а надпреварите протичат в рамките на една обиколка.

Виртуален тенис
Тенис

В bet365 виртуални спортове се предлага софтуерен прототип на тенис турнирите от Големия шлем. Вашата задача е да създадете залог в bet365 преди началото на мача и в срок до три минути узнавате дали сте спечелили. Прогнозирате победител, краен резултат, изиграни точки и следите най-интересните моменти на корта чрез лайв стрийм.

Дартс
Дартс

Bet365 е основен спонсор на международни турнири по дартс и добавя в тиражите си залози на най-значимите събития. Но когато Световният тур е в почивка и няма активни състезания, можете да пристъпите към залози на виртуален дартс. Наблюдавате всяко хвърляне чрез стрийм, залагате на нови дуели на всеки 5 минути и избирате измежду различни маркети.

Крикет
Крикет

Виртуалните крикет двубои протичат в интервали от по четири минути. Чрез лайв стрийм се предават най-интересните моменти от събитията, а след края им се обявяват печелившите маркети. Преди да се постави начало на мача, трябва да направите своите залози на сингъл или в акумулатор. Налични са множество опции за предвиждане на четворки, шестици, брой рънове, краен победител.

Американски футбол
Американски футбол

В bet365 ще попаднете на виртуален прототип на американския футбол. На всеки три минути се провеждат нови мачове, които протичат изключително бързо и дават възможност за мигновени печалби. Добавени са две първенства, които се провеждат на виртуалните арени: Queensway Park и Fenton Field. Освен краен резултат, прогнозирате опити за атака, 1-ви даун, изход на нападение.

Видове пазари за залагане на виртуални в bet365

Всяко събитие в секция “Виртуални” е придружено от опция за залог на краен победител. Някои спортове имат три възможни развръзки - 1, Х, 2, докато при други отсъства равенството. В зависимост от шансовете и изчисленията на софтуера, биват определени коефициенти, които се умножават по стойността на облога при печеливш развой.

Прогнозирането на краен изход обаче не е единственият вариант. Ето кои са наличните пазари за активните bet365 виртуални спортове:

 • Футбол - точен резултат, брой голове, общо голове (под/над), кой ще отбележи гол, първо/краен;
 • Конни надбягвания - победител, първи и втори (форкаст), почетна стълбичка (трикаст);
 • Тенис - да спечели, общ брой точки, точен резултат;
 • Дартс - първи три стрели, ще има ли 180 в мача, Уинкаст, чекаут цвят/стрела;
 • Американски футбол - победител (moneyline), хендикап, резултат + точки, общо точки;
 • Крикет - победител, общо четворки, общо шестици, двата отбора да отбележат шестици.

Как да печелим от залози на виртуални спортове в bet365

Съвети за залагане на виртуални спортове в bet365

Постигането на положителни резултати, без значение дали залагате на виртуални, или реални спортове, е обвързано със строга дисциплина и разумно управление на банката. Трябва да участвате със залози, които не надвишават 5% от общия баланс и са съобразени с вероятността за печеливш развой на селекциите. Това важи с пълна сила за залозите на виртуални спортове в бет365, чиито резултати се определят от софтуер и са трудно предвидими.

За да си осигурите по-голям бюджет за игра, можете да се възползвате от бонуси за залози на виртуални спортове в bet365. Букмейкърът има обилен промоционален раздел, в който са публикувани оферти за нови и регистрирани клиенти. Колкото по-често залагате в сайта, толкова по-голяма е вероятността да получите бонус Лоялност. Той е под формата на кредити за игра, които е задължително да се усвоят в срок спрямо наложените правила.

Често срещани въпроси

Все още не сте открили вашия букмейкър? Изберете някой от нашата ТОП 3 класация

Палмс Бет
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Betano
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Sesame
 • Футбол на живо
 • Пряко предаване
 • 150+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!