Нови сайтове за залози с лиценз за 2024

В днешно време не спират да се появяват иновативни сайтове за залози, предлагащи много добри възможности. През последната година стартира не един нов букмейкър в България, а цели пет. В тази статия ще обсъдим подробностите около получаването на лиценз и отличителните характеристики на всеки бранд. Освен това, ще разкрием дали предстои поява на още някой нов сайт за залози.

Топ 5 лицензирани букмейкъри в България

Букмейкър Начален
бонус
Лиценз Апликации Залози
на живо
Пряко
предаване
Кеш
аут
Повече информация
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. 18+
nap
Мобилна версия на сайта
Да
Не
Да
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. 18+
nap
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
Да
Да
Да
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. 18+
nap
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
Да
Да
Да
Посети сайта
Sesame Ревю
бет365
Оценка8/10
кредити за залог до100лв. 18+
nap
мобилна версия на сайта
iOS
Android
Да
Да
Да
Посети сайта
бет365 Ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org
УинБет
Оценка8/10
200% до200лв. 18+
nap
Мобилна версия на сайта
Да
Не
Да
Посети сайта
УинБет Ревю
bwin
Оценка9/10
100% до222лв. 18+
nap
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
Да
Да
Да
Посети сайта
bwin Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Как операторите на хазартни игри получават лиценз?

Национална агенция за приходите

Според закона, онлайн хазартните игри и дейности, които се организират на територията на България трябва да се осъществяват само след издаден лиценз от Националната агенция за приходите. Такъв лиценз може да се издава на търговски дружества, регистрирани тук или в друга държава, членка на Европейския съюз, еднолични търговци, юридически лица с нестопанска цел.

Държавата също може да организира хазартни игри, но за подпомагане на спорта, социалното дело, културата и др. Ето и какво представлява самият процес по получаване на лиценз и какви документи се изискват.

На първо място, всеки нов букмейкър в България трябва да подаде искане до деловодството на Централното управление на НАП. Към искането трябва да се приложат доста документи, които са описани в Наредбата за документите, необходими за издаване на лиценз по Закона за хазарта, налична в сайта на Националната агенция за приходите.

Някои от основните изисквани документи са извлечение от съдебен регистър, документи за идентификация на собствениците, съдружниците или акционерите, списък на лицата, пряко свързани с управлението и провеждането на игрите и други.

В сравнение с останалите страни от ЕС, тук процедурата по издаване на лиценз за онлайн хазарт е по-трудна и изисква повече време. Затова операторите трябва да се запознаят подробно с изискванията и да подготвят внимателно всички документи. За да се предотврати развитието на хазартна зависимост, организаторите са длъжни да поставят и информация за отговорното залагане в своите нови сайтове за залози.

Наложени букмейкъри на българския пазар по категория

🥇 Най-добър букмейкър: бет365
🤑 Най-добър бонус за залагания: bwin
⚽ Сайт за футболни залози: УинБет
⭐ Нов букмейкър: Sesame
🔴 Най-добър сайт за залози на живо: Палмс Бет
📈 Най-добри коефициенти за залагане: бет365

Най-новите лицензирани букмейкъри

Наскоро няколко нови букмейкъри получиха лиценз в България. Ще направим кратък преглед на всеки от тях и ще ви представим актуалните оферти. Така можете да прецените дали си струва да залагате при тях или е по-добре да продължите да залагате при утвърдилите се оператори докато новите усъвършенстват платформите си.

Alphawin

Сред най-новите лицензирани букмейкъри в България се нарежда и Alphawin. Разделът Спорт в този сайт удовлетворява изискванията на всички фенове на спортните залагания. Въпреки, че има над 20 вида спорт, най-харесван и залаган в Алфауин си остава футболът. Налични са статистика за развоя на събитията, Cash Out опция и пряко предаване. Като нов клиент може да получите начален бонус спорт от 100 % до 200 лв.

8888

8888 е още един нов букмейкър в България, стартирал дейността си и получил лиценз през 2021 г. В спортния раздел на сайта ще видите разнообразни пазари за популярните спортове футбол, баскетбол, тенис, волейбол и др. Клиентите на 8888.bg могат да поставят залози и на Е-спортове като StarCraft 1, Dota 2, Kings of Glory, Call of Duty, CS, League of Legends. Букмейкърът може да ви подари стартов бонус за спорт от 250 до 888 лева. Максималният размер на бонуса се определя след изиграване на мини-играта "Начален Спортен бонус".

Betway

Betway e онлайн букмейкър със седалище в Малта, който съвсем скоро получи лиценз от НАП за организиране на спортни залагания и казино игри на територията на България. Залозите на по-нетрадиционни спортове като гонки с хрътки и конни надбягвания са сред най-силните страни на букмейкъра. Предлагат се полезни опции като кеш аут функция, betway boost (увеличени коефициенти), споделяне на залози с приятели. Операторът приветства новите играчи с начален бонус спорт от 100% до 200 лв.

Букмейкъри предстоящи да се лицензират

Както споменахме, получаването на лиценз за организиране на онлайн хазартни игри не е никак лесно. Ето защо някои букмейкъри все още се намират в списъка на чакащите. Един от тези оператори е Inbet. Навярно, за повечето от вас името е познато, тъй като фирмата разполага с редица наземни игрални зали и спортни барове в страната. Очаква се, че тази година ще заработи и сайтът на inbet.com, който ще даде възможност на феновете на бранда да залагат от всяко място. Във физическите обекти се раздават много бонуси, така че най-вероятно ще има интересни оферти и в онлайн платформата.

Друг букмейкър, който се очаква да вземе лиценз за България скоро е Sportingwin. Сайтът е достъпен и сега, понеже компанията е лицензирана от Malta Gaming Authority. Въпрос на време е да започне да предлага услугите си легално и у нас. Самата платформа изглежда лесна за навигация и има семпъл дизайн без объркващи визуализации и ефекти. Към момента няма виртуални спортове, но може да се залага на най-популярните спортове и футболни първенства. За всяко събитие на живо е налична графика, която показва как се развива срещата. Максималният размер на началния бонус за спорт е 100 евро, а активните клиенти могат да получат и кешбек бонуси.

Оператори с отнет лиценз за България

Един от най-харесваните лицензирани букмейкъри в България беше Betfair. За съжаление обаче, през 2019 година компанията загуби своя лиценз. Със сигурност повечето от вас са любопитни какви точно са причините, особено след като се разпространяват всякакви слухове. Но истината е, че лицензът просто изтече и не беше подновен от тогавашната Държавна комисия по хазарта. Засега няма официална информация дали Betfair отново ще кандидатства за лиценз от НАП или ще се откаже от българския пазар, но ако се появи нещо ново, веднага ще ви уведомим.

Често задавани въпроси