Кой стои зад Bukmeikari.net

Ние сме екип от ентусиасти, които натрупаха солидни знания в областта на спорта и бетинга. Всеки от нас има различни занимания и интереси, но водени от страстта към залозите, обединихме усилия за постигането на своеобразен уеб портал за залагания.

Николай (32 години) - Ръководител

author's avatar

Без да звучи егоистично, от мен произлезе идеята за създаването на Bukmeikari.net. Узнах колко оскъдна е информацията в родния интернет и видях какви грешки допускат българските потребители. Това подбуди желанието ми да изградя платформа, която да даде знания и да упъти залагащите в правилната посока. Разбира се, без помощта на моя екип, в момента нямаше да четете това.

Запалих се по футбола през далечната вече 1996 г., когато България взе участие на Европейското първенство в Англия. Отпаднахме още в груповата фаза, но головете на Христо Стоичков и показаното от нашия национален отбор ме запали по играта. Клубните ми предпочитания са свързани с Барселона, а ако ме питате кой е любимият ми футболист - мисля, че отговорът е ясен.

Стефан (30 години) - "Буки експерт"

author's avatar

Всички съвети и препоръки в сайта са мое дело. Преди 10 години се запознах отблизо с онлайн залагането и всичките му особености. Най-големи симпатии изпитвам към английското буки bet365, а от родните бих поставил efbet на пиедестала. Любимият ми спорт е футболът, клуб - Арсенал, играч - Тиери Анри. Французинът запали искрата у мен и ме превърна във върл почитател на "топчиите". Никога няма да забравя онзи непобедим тим на Венгер, в който се подвизаваха играчи от световна класа.

С Николай се запознахме преди 6 години благодарение на общ познат. Навярно знаете чувството - когато двама са привързани към спорта, могат да си говорят вечно. Обсъждали сме редица теми за залаганията, допитвали сме се един друг за прогнози и изобщо комуникацията ни в последните години е била непрекъсната. Един ден ми се обади и каза - "Дай да направим сайт за букмейкъри и стратегии за залагане". Съгласих се веднага, тъй като знаех, че ние сме правилните хора да го сторят.

Е, за финал трябва да ви се похваля. Най-големият ми удар е 14,000 лв. в права колонка с 10 селекции. Както ще установите от стратегиите, където уж ви уча на правилно залагане, не най-разумният начин за игра, но късметът ми се усмихна.

Петър (28 години) - Програмист

author's avatar

Със сигурност аз съм от малцината програмисти, които следят спорта и обичат да залагат. Визията, структурата и всички функции в сайта са мое дело. Работя като фрийлансър, имам десетки проекти зад гърба си, но Bukmeikari.net е най-скъпият ми до момента. Оценявам шанса, който получих от Николай и съм радостен, че двете ми хобита - програмиране и залагания (знам, звучи странно) ги съчетах в нещо толкова мащабно.

Уикенд без залози - нямам, но не следвам стратегиите на Стефан (вие го правете!). Предпочитам правите колонки с 4-5 мача, като следя най-вече шампионатите на Германия и Англия. Имам огромни симпатии към два клуба. По наследство съм фен на Левски, а от чуждите харесвам Борусия Дортмунд... "Сигнал Идуна Парк" е неописуемо място. Силно се надявам сайтът да се хареса и да помогне на повече хора.

Мисия на Bukmeikari.net

Сайтът е плод на голямата ни привързаност към спорта и залаганията. С времето установихме, че контролирането на банката и разумната игра са най-важните условия, за да се постигне висока успеваемост. Затова се нагърбихме с отговорността да предадем натрупания опит и знания на всички вас. Ще ви запознаем с най-добрите букмейкъри в България, ще акцентираме върху стратегии за успешно залагане и ще отговорим на най-популярните въпроси, свързани с онлайн залозите.