ePay букмейкъри в България - Ръководство за депозиране и теглене

В последните години електронните портмонета придобиха популярност поради удобството и бързината на паричните преводи. Естествено, това доведе до вграждането им в сайтовете за залагания, за да се осигурят експресни и надеждни депозити. Появиха се ePay букмейкъри, които си сътрудничат с най-използвания еУолет на българския пазар. Кои са най-силните страни на този разплащателен метод и как да използваме ePay, ще разкажем в ръководството.

Най-добрите букмейкъри, които използват ePay.bg

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Как да използвам ePay за депозит?

ePay букмейкъри

Разплащателният способ е често използван при внасяне на средства в игралния баланс поради светкавичното действие. Заявката се одобрява на мига, без да се таксува от хазартния оператор.

Най-важното е да разполагате с микросметка в еУолета, която се създава за броени минути. Трябва да попълните форма за ePay регистрация, в която се въвеждат имена, ЕГН, дата на раждане, потребителско име, парола, имейл адрес. След това ще получите индивидуална сметка с клиентски номер (КИН), която можете да захраните чрез кредитна карта или на каса на EasyPay. Цялото време за депозиране в ePay е сведено до няколко секунди.

Стъпките за извършване на депозит чрез ePay са следните:

 • 1Регистрирайте се в букмейкър, който дава възможност за онлайн залози с ePay;
 • 2Изберете електронното портмоне като средство за депозиране;
 • 3Въведете имейл адреса, с който сте се регистрирали в ePay.bg;
 • 4Попълнете стойност на превода, спазвайки наложените лимити;
 • 5Ще бъдете препратени към системата на Ипей;
 • 6Трябва да изберете как ще завършите процеса - с микросметка, на каса или на банкомат;
 • 7Ако изберете да платите онлайн, влезте в сметката си с парола и потребителско име;
 • 8Потвърдете паричния превод чрез СМС код.

Ако решите да депозирате на каса, използвайте 10-цифрения код, който е оцветен в червено, и го предоставете в близкия офис на EasyPay. Има вариант да платите на банкомат чрез услугата B-Pay. Необходимо е да попълните търговски и персонален код и да потвърдите превода.

Стандартното време за депозит с ePay е около 10 секунди. В случай на забавяне, потърсете помощ от съпорта на букмейкъра.

Теглене чрез ePay от онлайн букмейкъри

Повечето букмейкъри в България, които приемат ePay депозит, добавят платежния метод към наличните опции за теглене. Благодарение на електронното портмоне ще получите печалбите си изключително бързо, за разлика от плащанията по банков път.

Ако сте използвали микросметката в ePay за депозиране, най-вероятно системата е съхранила имейл адреса ви. От вас се изисква да въведете стойност на трансфера и да го потвърдите. Когато заявката се обработи от букмейкъра, парите ще постъпят в сметката и ще получите известие на имейл за получено плащане. Разплащателната система ви дава възможност да свържете акаунта си с дебитна/кредитна карта или да изтеглите парите си чрез Изипей. Има минимални такси при теглене от ePay, които се равняват на 0.5-1% от стойността на паричния трансфер.

Предимства и недостатъци на плащанията чрез ePay.bg

Плюсове
 • Внасянето на средства в баланса се изпълнява незабавно;
 • Има няколко начина за превеждане на пари;
 • Създаването на ePay регистрация е напълно безплатно;
 • Изключително кратко време за депозит в ePay;
 • Няма такси при теглене от букмейкър чрез ePay;
 • Изплащането на печалби се извършва в рамките на няколко часа.
Минуси
 • Разплащателният метод е достъпен предимно в родните сайтове;
 • По-нисък максимален лимит при теглене спрямо банковия превод.

Защита на плащанията

Букмейкърите разчитат на SSL сертификати за криптиране на данните, предоставени при плащане. Освен това пренасочват клиента към ePay, за да потвърди и да завърши паричния трансфер. Системата изисква удостоверяване на превода чрез СМС код, който се изпраща до номера, въведен при ePay.bg регистрация. Той има кратка давност и трябва да се попълни в обозначеното поле на екрана. В случай че използвате ePay Mobile, плащането се потвърждава чрез 6-цифрен код за сигурност.

Когато нареждате депозит на каса, вземете разписка за извършен превод. Тя служи като доказателство, ако парите не постъпят в сметката до няколко минути.

Такси и лимити при използване на Ипей

ePay такси и лимити

Сайтовете за залози не удържат такси при депозит и теглене чрез ePay, без значение дали превеждате пари с микросметка, на банкомат или на каса. Заявената сума се кредитира в баланса в цялостен размер, а този процес отнема по-малко от минута.

Всеки букмейкър налага ограничения при плащане чрез ePay. Повечето български компании приемат депозити на минимална стойност 10 лв. и изплащат печалби при акумулирани най-малко 30 лв. в баланса. Трябва да се съобразите също с максималните лимити, тъй като е наложен праг при теглене до 4999 лв.

След като изтеглените пари от букмейкъра попаднат в микросметката, можете да ги използвате за погасяване на кредити, комунални услуги и плащания към онлайн магазини. Възможно е да ги трансферирате към банкова карта или да ги получите на каса на EasyPay. За целта е важно да се запознаете с наложените лимити за получаване и теглене в ePay, които зависят от текущия ви ранг в системата.

Онлайн залози с ePay в България

Платежният способ се поддържа във всички букмейкъри, които са собственост на български фирми. Най-популярните сред тях са Palms Bet, отличаващи се с изобилие от предварителни и лайв залози на различни спортове. Участвате с единични и множествени селекции и получавате най-добрите коефициенти за избраните маркети.

Приема се ePay депозиране в най-известния британски сайт за залози - bet365. Трябва да подготвите минимум 30 лв. за зареждане на игралния баланс, но при теглене ще се наложи да използвате банков превод. Ще се докоснете до най-добрите онлайн залози с ePay.bg и ще получите щедри бонуси от букмейкърите при регулярно участие.

Заключение

Препоръчваме използването на ePay.bg за депозиране в лицензирани от държавния регулатор букмейкъри и казина. Благодарение на него ще заредите мигновено игралната сметка и ще получите спечелените суми в срок до няколко часа. Не се удържат такси при плащане чрез Ипей, а наложените лимити варират от 10 до 5,000 лв.

Единствено ви съветваме да внимавате при депозит чрез ePay, когато изисквате определена оферта. Прочетете правилата ѝ, за да разберете дали разплащателният метод ви класира за оповестения бонус.

Други платежни методи