Bitcoin букмейкъри - Плащания за онлайн залози с криптовалута

В днешно време криптовалутите набират огромна популярност и намират приложение и при онлайн букмейкърите. Нашата статия е посветена на най-широко разпространената криптовалута. Ще обсъдим как да използваме Bitcoin за депозиране на средства и теглене на печалби от сайтовете за залози, какви са предимствата и недостатъците на този метод и кои са най-добрите букмейкъри, които го поддържат.

Най-добрите букмейкъри, които използват Bitcoin

Букмейкър Бонус Валидност Условия Отворете сметка
Палмс Бет
Оценка10/10
100% до200лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Палмс Бет Ревю
Betano
Оценка9/10
100% до300лв. до30 дни
 • Да се регистрирате
 • Да заявите участие за съответния бонус преди захранването на игралния баланс
Посети сайта
Betano Ревю
Sesame
Оценка8/10
100% до250лв. до7 дни
 • Да имате направена регистрация
 • Да заявите бонуса преди захранването на сметката
Посети сайта
Sesame Ревю
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Bitcoin регистрация - Създаване на портфейл

Ако искате да купувате и съхранявате криптовалутата Биткойн и да я използвате за различни видове плащания в интернет като например депозити при Bitcoin букмейкъри, първо трябва да изберете надежден портфейл. Добрата новина е, че вече можете да избирате от широк набор от портфейли. Някои от тях се фокусират върху цената и броя поддържани криптовалути, а други върху цялостното потребителско изживяване и по-специални функции.

Можете да заредите портфейла си по различни начини. Ако изберете банков превод, ще ви е необходимо известно време за депозит в Bitcoin. Но много компании поддържат и банкови карти и може да захраните акаунта си моментално с дебитната си карта.

Видове Bitcoin портфейли

Преди да направите вашата Bitcoin регистрация в даден портфейл, ви съветваме да проверите дали интерфейсът е лесен за навигация и подходящ за начинаещи, какви са таксите при извършване на трансакции, какво е нивото на сигурност - дали предлага двуфакторна идентификация, дали има отдел за обслужване на клиенти и т.н.

Някои от най-популярните портфейли, които можете да разгледате са Coinbase, Exodus, Electrum, Mycelium и др. Ето, че стигнахме до отговора на въпроса "Как да използвам Bitcoin?", сега остава да видим какви са останалите стъпки за депозиране при онлайн букмейкърите след създаването на портфейл.

Bitcoin депозит - Как да заредите сметката си с този метод?

Сайтовете за залози, които поддържат криптовалутата Биткойн стават все повече на брой. Процесът на Bitcoin депозиране обикновено е един и същ при по-голямата част от букмейкърите. Може да има и малки разлики, но всичко е описано подробно и едва ли ще се затрудните.

Ако все пак възникне някакъв проблем, винаги можете да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти. Почти всички букмейкъри имат чат на живо, така че може да им пишете веднага. Нека видим каква е стандартната процедура за Bitcoin депозит при повечето оператори:

 • 1Влезте във вашия профил и отворете менюто за плащане.
 • 2Намерете Биткойн от списъка с платежните методи и го изберете.
 • 3Курсът на криптовалутата се променя постоянно, затова проверете какъв е текущият, след това въведете сумата, която искате да депозирате.
 • 4Системата ще генерира адрес, на който трябва да изпратите средствата от вашия Bitcoin Wallet.

Доста играчи предпочитат да направят депозит чрез Bitcoin заради бързината и гарантираната анонимност. Транзакциите се извършват в много кратки срокове и букмейкърите не добавят допълнителни такси точно като при останалите разплащателни методи. Някои оператори дори дават възможност на клиентите си да закупят Биткойн с банковата си карта директно през сайта и няма нужда да изпращат средствата на определен адрес.

Теглене от сайтове за залози с Биткойн

Тегленето на печалби от онлайн залози с Bitcoin е също толкова лесно и бързо като депозирането. Ще опишем и процеса на теглене, за да прецените дали този метод е удобен за вас преди да започнете същинското залагане с реални пари. За да заявите теглене, отново трябва да отворите менюто с методите на плащане и да продължите със следните стъпки:

 • 1От списъка с методите изберете Биткойн и посочете желаната сума за изтегляне. Не е наложително да въвеждате точната стойност. В повечето сайтове може да я въведете сумата в евро и отстрани да ви излезе и в криптовалутата.
 • 2Поставете линк към вашия портфейл в полето адрес.
 • 3Потвърдете трансакцията. Сроковете за теглене могат да варират при отделните онлайн букмейкъри.

Такси при плащания с криптовалутата

Такси при използване на Bitcoin

По принцип онлайн букмейкърите не начисляват такси при депозиране и теглене с криптовалутата Биткойн. Такива могат да се добавят при зареждане и изтегляне на средства от самия портфейл, купуване, продаване и конвертиране на криптовалутата. Таксите се изчисляват в момента на задаване на поръчката и се определят от комбинация от фактори - избрания метод на плащане, размера на трансакцията, пазарните условия.

Важно е да обърнете внимание на всички тези фактори когато търсите портфейл, най-вече на описаните такси при теглене от Bitcoin, за да прецените кой е най-добрият избор за вас. Можем да дадем за пример популярния Биткойн портфейл Coinbase. Ако използвате него таксата за теглене към банкова сметка е 1.49%, а към дебитна карта - 1.5% и минимална такса от $0.55.

Сигурност на Биткойн трансакциите

Някои играчи се притесняват за сигурността на личните данни и финансовите си средства когато използват криптовалутата за онлайн трансакции, включително за депозиране и теглене от Bitcoin букмейкъри. Истината е, че ако изберете букмейкър с лиценз от регулаторни органи по хазарта и добра репутация, няма за какво да се тревожите.

Сайтовете за залози използват SSL сертификат като плащанията и информацията са криптирани. В някои случаи дори се изисква двуфакторна идентификация при влизане, за да се предотвратят всякакви измами.

Предимства и недостатъци

Плюсове
 • Анонимни трансакции
 • Депозитите и тегленията се одобряват бързо
 • Не се изисква верификация на платежния метод
 • Възможно е увеличаване на печалбата при покачване на курса
Минуси
 • Стойността на депозита може да се понижи при спад на курса
 • Необратими трансакции
 • Чести опити за измами

Заключение

Биткойн става все по-предпочитана за финансови операции криптовалута и наличието и в сайтовете за залози е поредното доказателство за това. Според повечето потребители създаването на портфейл е лесно и не е необходимо много време за депозиране в Bitcoin, особено ако се използва дебитна карта. Депозитите и тегленията при онлайн букмейкърите също стават с няколко клика и не се начисляват такси. Може да се каже, че Биткойн е сред най-удобните платежни методи към момента.

Други платежни методи