Efbet мобилно приложение - Тръпката от залаганията навсякъде с вас

Съобщение

ефбет все още не са попаднали в списъка ни с одобрени оператори.

Препоръчваме ви да залагате в следните букмейкъри:

Палмс Бет
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Betano
 • Бонуси и промоции
 • Залози на живо
 • 100+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!
Sesame
 • Футбол на живо
 • Пряко предаване
 • 150+ опции за залог
nap
*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Вече повече от десетилетие сайтът на българската компания е в онлайн пространството. От 2011 година, когато efbet.com се появи - до сега, букмейкърът се стреми да подобрява своите услуги и да радва потребителите си с високи коефициенти.

efbet е най-големият букмейкър в страната ни и първият лицензиран такъв. В последните години, с развитието на смартфоните и мобилните устройства все повече от най-големите имена на световния пазар разработиха специални мобилни апликации за улеснение на своите клиенти, а българската компания не остава по-назад. От букмейкъра предлагат както efbet апликация за Андроид, така и такава за Apple устройства. В тази статия ще разгледаме обстойно всичко най-важно за наличните приложения.

Неверифициран
phone with ribbon
оценка1/10
ефбет
 • Всички видове залози
 • Прогнози
 • Залози на живо
 • Всички методи на плащане
 • Пряко предаване
 • Специална оферта за апликация
Мобилна версия на сайтаiOSAndroid
БОНУС
до200лв.
*18+ В сила са условията на букмейкъра!

Мобилна версия на efbet - Практична и удобна

За да залагате през вашето мобилно устройство, в никакъв случай не е задължително да имате изтеглено приложението. Нужно е просто да отворите сайта през смартфон или таблет, а на него ще се зареди мобилната версия. Тя е подсигурена с https протокол, което гарантира сигурност и защита на личните данни.

Тя е абсолютно идентична с десктоп версията, като през телефона може да правите всичко, което и през компютъра, а и не отстъпва по нищо и на приложението.

Ефбет мобилна версия на сайта

Така изглежда заглавната страница на букмейкъра, отворена през мобилно устрйство. Може да се ориентирате в нея безпроблемно, тъй като навигирането е много лесно. В главната страница се намират топ събитията за деня, като централното място заемат футболните срещи.

За разлика от десктоп версията, от лявата страна няма да видите най-популярните спортове. Причината за това е логична - екранът на смартфона е много по-малък от този на компютъра. За да ги отворите трябва да натиснете върху бутона за главното меню, обозначен с три хоризонтални линии.

След като скролнете малко по-надолу ще видите и събитията, които заемат най-голяма част от екрана при пълната версия на сайта - срещите на живо.

Те са групирани по спортове, а ако искате да видите всички, трябва да натиснете върху жълтия надпис с броя на всички срещи, които се играят в дадения момент.

Последната разлика между мобилната версия и тази за настолен компютър или лаптоп, е това къде ще се покаже електронният ви фиш. Отново, поради аналогични причини няма как той да се появи в дясната част на екрана, както при настолната версия. Всъщност, лично според мен по-удобно е фишът да излиза както при смартфоните - в средата на екрана.

Поставянето на залог също става много лесно. За целта единственото, което трябва да направите, е да изберете пазара, на който искате да заложите и да кликнете върху него. Без значение дали залагате на живо или на предстоящи събития, само с няколко клика и в рамките на броени секунди ще можете да поставите вашия залог през мобилната версия на efbet.

И все пак, нека си признаем. Много по-удобно е да имаме инсталирано приложението на смартфона си, вместо всеки път да отваряме мобилната му версия. Именно на това ще обърнем внимание сега - как да инсталираме efbet app на Android и iOS устройства.

efbet Android приложение - Къде да го отркием и как да го изтеглим?

Ефбет мобилна мобилно приложение

Както споменахме в началото, efbet има както приложение за iOS, така и такова за Android. Независимо, че не се различава с мобилната версия от към дизайн, без съмнение приложението зарежда по-бързо. Ако използвате Андроид устройства, процесът на изтегляне на приложението ще бъде малко по-дълъг, но няма да отнеме повече от няколко минути.

Ако все още не го знаете, Google не позволява промотирането на хазартни дейности в повечето страни. Поради тази причина няма да намерите апликацията на българския букмейкър в Google Play. Всъщност, това важи за всички хазартни приложения.

Преди да сте си помислили, че поради тази причина няма да можете да инсталирате приложението на вашето устройство, нека ви успокоя. Фактът, че не се предлага в магазина за приложения на Гугъл, просто означава, че трябва да го инсталираме директно от официалния сайт на efbet.

Инсталирането на мобилното efbet приложение става изключително лесно. След като натиснете върху Андроид иконата, ще започне изтеглянето на файла с приложението. Най-вероятно не сте разрешавали изтеглянето на файлове през непознати източници преди.

Поради тази причина трябва да отворите настройките на телефона или таблета и да разрешите изтегляне от неизвестни източници. След това трябва просто да инсталирате файла. Готово! Вече може да залагате на любимите си отбори директно през efbetAndroid приложението на вашето смарт устройство.

Ефбет съобщение за завършена инсталация

За по-голяма сигурност след като инсталирате файла с апликацията, включете отново тази настройка.

След като отворите ефбет приложението ще се убедите и сами. Дизайнът му е абсолютно идентичен с мобилната версия.

Отново - създаването на фиш, влизането в акаунта, депозирането на средства и всичко останало стават по същия начин, както при мобилната версия.

Друга възможност за достигане до файла за инсталация е да кликнете върху банера с рекламата на приложението, който излиза в сайта.

Няма как да я изпуснете, тъй като определено привлича внимание с мащабите си. Все пак трябва да знаете, че рекламите се сменят и ако не я виждате просто трябва да плъзнете на ляво, за да се появи.

Тук процесът е същият и отнема също толкова малко време. И тъй като букмейкъра предлага и efbet iOS приложение, нека обърнем внимание и на него.

Функционалност на efbet iOS приложението за iPhone и iPad?

Потребителите, използващи устройствата на Apple, са облагодетелствани от факта, че американската компания няма ограничения за изтеглянето на хазартни приложения. Това означава, че efbet iOS приложението е налично в App Store.

Когато влезете в мобилната версия на букмейкъра през вашето Apple устройство, в най-горната част на екрана си ще видите съобщение, което ви подсказва, че има налична ефбет iOS апликация. Ако кликнете върху това съобщение, ще бъдете препратени към онлайн магазина за приложения, за да разгледате опцията.

Втората възможност е отново да кликнете на банера, за който обяснихме малко по-нагоре, като вместо да изберете Android опцията ще трябва да натиснете върху логото на iOS. И двете възможности са толкова практични и бързи, че за по-малко от минута ще разполагате с efbet iOS приложението на вашия iPhone или iPad.

Разплащателни методи с мобилни устройства

През мобилни устройства може да се възползвате от всички опции за депозиране и теглене, които се предлагат и в десктоп версията, а те са доста разнообразни.

В случай, че не сте запознати какво предлага букмейкърът, може да научите от таблицата по-долу.

Метод Минимален депозит Минимално теглене Време депозит Време теглене Такса
Bank Wire Transfer €10 €125 2-10 дни 2-10 дни 2 лв.
Neteller €5 €15 до 1 час до 1 час 3%
Skrill €5 €15 веднага до 24 часа 3%
ecoPayz €5 €15 веднага до 24 часа 3%
ePay.bg 10 лв. 30 лв. веднага до 24 часа безплатно
Cashterminal 10 лв. - веднага - безплатно
EasyPay 10 лв. 30 лв. веднага в кратък срок безплатно
Visa 10 лв. 30 лв. веднага 2-5 дни безплатно
Mastercard 10 лв. 30 лв. веднага 2-5 дни безплатно
Maestro 10 лв. 30 лв. веднага 2-5 дни безплатно

Най-голямото предимство на депозирането през смартфон определено е въвеждането на данните от кредитна/дебитна карта. През вашето устройство може да запаметите данните си, така че да не се налага да ги въвеждате всеки път.

И не само. Освен това може да добавите пръстовия си отпечатък, така че да не се попълват автоматично без него, за да сте сигурни, че средствата ви са в безопасност.

Освен при депозирането, може да добавите функцията с пръстовия си отпечатък и при въвеждането на данните за вход. По този начин ще сте спокойни, че дори и телефонът ви да попадне в чужди ръце, никой няма да има достъп до акаунта ви и до вашите средства.

Заключение

Без съмнение efbet е един от най-добрите букмейкъри в България. Старанието, което са вложили от екипа на компанията в създаването и на мобилното приложение, и на мобилната версия е видимо.

Определено дизайът и функционалността на апликациите са сходни с тези при приложенията на най-големите букмейкъри в световен мащаб. И мобилната версия, и двете приложения са направени за максимално улеснение на потребителите.

Поставянето на залози, efbet регистрация, и депозирането на средства е изключително лесно. Не на последно място, а може би и най-важният фактор за потенциалните нови клиенти, са високите коефициенти. Българският букмейкър предлага едни от най-добрите на територията на страната ни и това няма как да остане незабелязано.

Ако можем да обобщим, няма как да не поставим отлична оценка на родния оператор.

Други ревюта на букмейкъри на българския пазар

Букмейкър Апликации Оценка Пряко
предаване
Функционалности Повече информация
Betano
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
10/10
no
 • Бързи залози
 • Фентъзи футбол
 • Безплатни залози
Посети Сайта
Очаквайте Скоро
Sesame
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
8/10
yes
 • Залози на живо
 • Всички видове залози
 • Залагане на еСпортове
Посети Сайта
Очаквайте Скоро
bwin
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
7/10
yes
 • Залози на живо
 • Всички видове залози
 • Залагане на еСпортове
Посети Сайта
Ревю на апликация
*18+ В сила са условията на букмейкърите!