Planetwin365 ревю - Голямо разнообразие от спортни събития и маркети

Съобщение

Към този момент Planetwin365 нямат лиценз и не приемат играчи от България.

Затова ви предлагаме да се регистрирате в bet365 и да залагате там:

Bet365 Регистрация

Planetwin365 e онлайн букмейкър, който притежава втория най-голям пазарен дял от спортния пазар в Италия (отстъпва единствено на bet365). Част е SKS365 Group, основана през 2009 година в Австрия. Освен уебсайта, компанията предлага и офлайн залози в над 900 пункта за залагания.

В платформата имат акаунт повече от петстотин хиляди потребители, но за съжаление не може да се направи регистрация на територията на нашата страна. Защо това е така, както и с какво се отличава онлайн букмейкърът ще разберете от това независимо ревю на Planetwin365.

Неверифициран
Planetwin365

Обща оценка: 1/10

 • Залози на живо: 1/10
 • Маркети в спорта: 1/10
 • Плащане: 1/10
 • Оферта: 1/10
 • Сигурност: 1/10
НАЧАЛЕН БОНУС 50% до365€

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ

 • Залози на живо
 • Виртуални спортове
 • Различни промоции

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Skrill, Mastercard, NETELLER, ecoPayz, PayPal, Банков трансфер

СПОРТОВЕ

футбол, тенис, баскетбол, ръгби, волейбол, билярд

Как да вляза в Planetwin365?

Начална страница на Planetwin365

Както споменахме в началото, в Planetwin365 спортни залози не могат да се правят от български акаунт. Това е така, защото букмейкърът не притежава лиценз, с който да оперира в страната ни.

Всъщност, в официалният домейн изобщо не може да се влезе от български сървър. Регистрация в платформата може да се направи само от територията на страна, в която оперира, например Италия.

В случай, че не сте пробвали да влезете в сайта от България, това е страницата, която ще видите. За разлика от преди, вече няма и линк за Planetwin365, с който да могат да се регистрират български играчи.

Ако все пак имате регистрация, но се намирате в България, трябва да използвате Виртуална Частна Мрежа (VPN), за да влезете в акаунта си. За целта просто трябва да инсталирате безплатен VPN и да изберете държава, в която букмейкърът оперира.

Трябва да знаете обаче, че дори и да имате акаунт, няма да имате възможност да правите залози, докато сте в България. Може да използвате акаунта си само, за да изтеглите сумата, която е била налична в сметката ви.

Planetwin365 регистрация в няколко стъпки

Както споменахме, регистрация в България към момента не може да се направи. Въпреки това, можете да използвате български телефонен номер, когато се регистрирате в сайта.

 1. Стъпка №1:

  Както виждате, когато пробваме да направим регистрация от България, дори и през VPN, е невъзможно. Всички данни могат да бъдат попълнени освен държавата, от която правим регистрацията - в случая трябва да е Италия, тъй като сме влезли с VPN от тази страна.

 2. Стъпка №2:

  За да завършите регистрацията си, трябва да попълните доста данни. Разбира се, това е нещо напълно нормално за сайтовете за спортни залози и се среща при всички букмейкърски компании.

  Като започнем от имената, мястото на пребиваване и рождената дата и стигнем до тип и номер на документ за самоличност, всъщност регистрацията отнема само няколко минути. По-надолу трябва да изберете въпрос за сигурност и да запомните много внимателно отговора му, тъй като е необходимо да го знаете при някакъв проблем с акаунта ви. Може да поставите лимит на седмичните депозити.

  При въвеждането на имейла трябва да обърнете внимание на нещо много важно. Ако ще използвате онлайн портфейла Skrill, трябва да въведете имейла адреса, използван там. В случай, че не го направите в началото, няма да имате възможност да го промените на по-късен етап.

 3. Стъпка №3:

  Накрая, след като се съгласите с всички условия на сайта, натискате зеления бутон най-долу. След като сте попълнили всички данни и сте приели условията, трябва да активирате акаунта си. Ако сте се регистрирали и преди в сайт за спортни залози, знаете колко лесно става. Изпращат ви съобщение на посочения от вас имейл и след като верифицирате личните си данни, акаунтът ви ще е готов за залози.

Опции за депозит и теглене в платформата

Имате няколко варианта, от които да избирате, когато искате да заредите акаунта си със средства. Те не са толкова много, колкото в други букмейкъри, но дават удобство и сигурност на клиентите. Освен депозирането с кредитна и/или дебитна карта, което е най-използваният метод, можете да използвате и онлайн портфейли. Букмейкърът работи със Skrill и NETELLER.

И от двата може както да депозирате, така и да теглите средства. Planetwin365 депозирането отнема няколко секунди, докато се появи в акаунта ви, а при теглене ще получите парите си до ден - два. Всъщност всички опции отнемат до два дни за изтегляне на поисканата сума. Освен онлайн портфейлите, може да използвате еcoPayz, при който са позволени всякакъв вид разплащания.

Ако предпочитате предплатени виртуални карти, имате избор между paysafecard и AstroPay. При първата можете само да депозирате средства като те се появяват в акаунта ви почти моментално. С втората можете и да теглите средства като отново тук това отнема между един и два дни. Последната опция е банков превод като тук единствено имате възможност да теглите средства от вашия акаунт.

Трябва да знаете, че всички опции имат различни минимални и максимални лимити за депозит, но при всички депозираната сума се появява мигновено. Един от най-големите плюсове е, че при теглене няма комисионна, независимо каква е сумата.

Депозирането с кредитна или дебитна карта е най-лесно и бързо за повечето потребители. След като веднъж сте внесли сума в акаунта си по този начин, може да запаметите данните за картата си, така че да не ви се налага да ги въвеждате отново.

Planetwin365 бонус - какво предлага букмейкъра?

Страницата с бонуси на Planetwin365

Всеки, който се регистрира получава първоначален бонус до 50%, който може да достигне до 365 €. Той може да бъде използван веднага след като депозирате за пръв път сума в акаунта си.

255% Бонус за множествен залог - Всеки, който направи фиш с поне 5 събития, независимо с какъв коефициент, в колонка ще получи този бонус. При само 5 събития, получавате 4% бонус като той се уголемява с добавянето на повече събития. Максималният му размер е 255% като той се достига при добавени 30 събития.

Planet Happy Hour Бонус - Този бонус е свързан с предишния. При всеки направен множествен залог между 10:00 и 11:00 и в часовете от 22:00 до 23:00 българско време, се добавя още по-голям бонус. Той варира от 5% за три събития и стига до 300% за 30 събития във фиш.

Предлага ли се cash-out?

За тези, които не знаят, cash-out - ви дава възможност да затворите залога си предварително като по този начин да загубите само част от заложените пари, а не всички. Естествено, може да се използва и когато сте познали няколко от събитията, но се притеснявате дали следващите ще излязат.

В тези случаи платформата пресмята потенциалната ви печалба и ви дава възможност да се подсигурите като вземете парите си предварително. Трябва да имате предвид, че не винаги може да използвате опцията. Тя е валидна само, когато букмейкърът ви го позволи.

Тази опция набира все по-голяма популярност сред потребителите и почти всяка платформа я предлага. За голямо разочарование обаче, Planetwin365 не е сред тях. Това може да се окаже решаващо за някой почитател на услугата, който се чуди дали да си направи регистрация. Може би в бъдеще тя ще бъде интегрирана в сайта, но към момента Planetwin365 не предлага cash-out.

Опции за залог в Planetwin365

Опции за залог в Planetwin365

Тук определено от букмейкърската къща са се постарали, тъй като прави голямо впечатление. Освен най-известните маркети (под/над голове, корнери, жълти картони и други), Planetwin предлага над 800 пазара само за едно събитие! Ако погледнем един най-обикновен мач от италианска Серия А, ще видим голямо разнообразие от възможни опции за залог.

Всъщност това, което прави наистина впечатление е, че не само мачовете от първа и втора дивизии на Италия имат толкова много възможности, но и тези от Серия C (трето ниво) имат приблизително 800 пазара за едно събитие.

Това не е така само за мачовете от италианските първенства. Дори за мачове от Лига 2 (четвърто ниво на английския футбол) има също толкова предложения.

Освен това, не само пазарите за залог във футбола са толкова многобройни. За тенис мачовете има над 40 възможности, а за баскетболните - над 400.

Какви спортове се предлагат?

И тук платформата предлага голямо разнообразие. Освен най-известните спортове, може да видите коефициенти за ръгби, американски футбол, както и всички американски спортове (NHL, NFL, MLB). Има и не толкова известни като дартс, крикет, колоездене, тенис на маса, плажен волейбол, джаги и други.

Друг плюс на сайта е, че могат да се поставят залози на българската Efbet лига. Да, има и букмейкъри, които предлагат залози на повече спортове, но определено няма да останете разочаровани от тези в Planetwin.

Planetwin365 предлага не само реални спортове, но и виртуални такива. Сред тях са виртуален футбол, конни надбягвания, надбягвания с хрътки, колоездене, както и моторен и автомобилен спорт.

Бързо поставяне на залог

Поставянето на залог в платформата става много бързо и лесно. Може да залагате както на събития в реално време, така и на такива, които още не са започнали. Каквото и да искате да направите, ще ви трябват само няколко секунди. Както споменахме по-горе, имате огромно разнообразие от опции за залог.

След като изберете събитието и маркета, просто трябва да кликнете върху избраната от вас опция (краен победител, под/над голове). Избраното от вас събитие ще се появи в горния десен ъгъл под формата на фиш.

Тук може да заложите само на него или да добавите още няколко като следващите ще се добавят в същия фиш. Имате възможност дали да изберете права колонка или система. Както казахме по-горе, ако добавите повече от 5 събития, получавате бонус. Той се пресмята автоматично и ви излиза стойността му след като поставите определената от вас сума.

Предаване и залагане на живо - какво се предлага?

Залаганията на живо са в отделна секция, изложена най-отгоре. Това прави намирането им изключително лесно. Не само че може да изберете само срещите, които се състоят в момента, но може и да изберете тези, които се намират в последните минути.

Planetwin365 Оценка
1/10
 • Залози на живо
 • Мобилна апликация
 • Кеш аут
 • Пряко предаване
 • Лицензиран
18+ mga
Методи на плащане
Skrill Mastercard NETELLER
*18+ Важат П&У!

Предлага се голямо разнообразие от събития на живо не само за футбол, но и за всички спортове, които се предлагат в сайта. Прави впечатление, че само за един футболен мач, например, има в повечето случай над 100 пазара за залози.

Някои фенове се вълнуват повече от предаването на живо, отколкото от залагането. Именно това е другия голям минус на букмейкъра - не може да гледате на живо събитието, на което сте заложили.

Можете да следите действието изписано с думи и в коя минута точно се случва то на платформата, но без да виждате картина.

Удобна мобилна версия за всички устройства

За разлика от някои конкурентни компании, Planetwin365 вече предлага собствено мобилно приложение. То обаче не се предлага в Google Play и за това трябва да се инсталира през сайта. Въпреки това обаче, за тези, които се притесняват да инсталират приложения от външни източници, сайтът има и мобилна версия, която е удобна за всички видове устройства.

Създадена е така, че екранът да се адаптира в зависимост от размера на устройството. Както апликацията, така и мобилната версия са много удобни за поставяне на залог преди и по време на събитието. Всички функции, които се намират в мобилната апликация, ще откриете и в мобилната версия на сайта, независимо дали влизате от таблет или смартфон.

Planetwin365 контакти и грижа за клиентите

Както за всеки букмейкър, така и за Planet win най-важна е грижата за клиентите. От екипа на платформата са се постарали да не оставят нищо скрито за клиентите си като са им осигурили много информация относно сайта и всичко, което той предлага.

Planetwin365 Информация

Време за отговор: 3 часа

Лиценз/и:

 • MGA/CL2/641/2011
18+ mga

Основан: 2009

Собственик: Александър Мартин

Централен офис: Сейнт Джулианс, Малта

Най-долу на началната страница може да видите Responsible Gaming или на български отговорно залагане. Там може да намерите информация за това как да го постигнете и как екипа на букмейкъра може да ви помогне при подобни проблеми.

Освен това в менюто About Us може да намерите уроци за това как да откривате правилните събития и коефициенти, както и помощ със самото залагане. В секцията Help & Support може да намерите и отговори на най-често задаваните въпроси.

Контактите, които предоставят от букмейкъра са най-използваните такива. За съжаление, не предлагат телефон на български език, но това е логично с оглед на това, че букмейкърът не може да се използва на територията на страната ни.

Често задавани въпроси

Цялостно впечатление от букмейкъра

Цялостното впечатление от сайта е добро. Той е добре организиран, с отделни секции за залози на живо. Поставянето на залог е бързо и лесно, а потребителите могат да се възползват от бонуси при всеки фиш с над 5 събития.

Различава се от останалите платформи по това, че предлага страшно много пазари за залог в сравнение с останалите конкурентни на пазара. Сайта е добре организиран, а апликацията е лесна за употреба. Същото се отнася и за мобилната версия, с която са почти идентични.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Planetwin365 Неверифициран

Planetwin365 предлага разнообразие от маркети, високи бонуси, както и над 800 пазара само за едно събитие.

Може да изберете друг оператор от нашия списък с препоръчани букмейкъри.

Въпреки добрите страни, Planetwin има и няколко негативни такива. На първо място няма как да не е това, че не може да се използва в България. Предвид факта, че за да оперира една букмейкърска компания на територията на страната ни трябва да получи специален лиценз за това, надали скоро ще можем да използваме австрийската фирма.

Другите негативни страни са това, че не можем да използваме кеш аут, тъй като това е една от най-търсени опции. Факта, че не можем да виждаме картина на двубоя, на който сме заложили също може да не се хареса на някои потенциални клиенти. Ако подобрят тези две неща, вероятно още повече хора ще започнат да използват платформата.

Други ревюта на букмейкъри на българския пазар

Betano
100% до300лв.
Sesame
100% до250лв.
бет365
кредити за залог до100лв.
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия. nss-bg.org