Sportingbet мобилно приложение - Възможност да играете отвсякъде

Съобщение

Към този момент Спортингбет нямат лиценз и не приемат играчи от България.

Затова ви предлагаме да се регистрирате в bet365 и да залагате там:

Палмс Бет Регистрация

Както може би знаете, в последните години все по-популярни стават залозите през мобилни устройства. Разбира се, това е логично на фона на напредващите технологии.

Поради този факт, все повече от най-големите букмейкърски компании започнаха да работят върху усъвършенстването на своите сайтове, така че да улеснят използването им от смартфони и таблети. Почти всички букита притежават и мобилни версии, а някои имат и специално разработени мобилни приложения.

Е, потребителите на Sportingbet имат избор, тъй като могат да използват както мобилната версия на сайта, така и апликациите за iOS и Android. В тази статия ще научите всичко нужно за тях - от изтеглянето им до депозирането на средства и поставянето на залог.

Неверифициран
phone with ribbon
оценка1/10
Спортингбет
 • Всички видове залози
 • Прогнози
 • Залози на живо
 • Всички методи на плащане
 • Пряко предаване
 • Специална оферта за апликация
iOSAndroid
БОНУС
безплатен залог до40лв
*18+ В сила са условията на букмейкъра!

Sportingbet мобилна версия

Както споменахме в началото, с цел улесняване на потребителите английската компания разработва мобилна версия на сайта. Тя е достъпна от всички видове устройства и операционни системи и не се различава значително от десктоп версията.

Sportingbet мобилна версия на сайта

Това е началната страница, която ще се появи, когато отворите букмейкъра през вашия смартфон (или таблет). Както виждате, много лесно може да се ориентирате в нея, тъй като почти не се различава от десктоп версията.

Трябва да имате предвид, че ако се опитате да отворите сайта от територията на България, ще получите съобщение, че страницата не е достъпна. Това е така, защото букмейкърът не разполага с лиценз, с който да упражнява дейността си при нас. Поради същата причина не се приемат и регистрации от нашата страна.

Въпреки това, можете да влезете в акаунта си и от България, за да изтеглите налична сума, ако вече имате такава.

В най-горната част са събитията на живо, а малко по-надолу са и най-популярните спортове. Там са още бонусите и създаването на залог.

За разлика от десктоп версията, където видовете спорт са позиционирани в ляво, в мобилната версия ще ги намерите в първия таб най-долу на страницата.

Екранът на един смартфон е в пъти по-малък и някои функции трябва да са от части променени. Въпреки това, много лесно ще се ориентирате, тъй като мобилната версия е направена с цел максимално да се улесни потребителя.

Последната разлика с компютърната версия, макар и незначителна, е това къде се появява вашият електронен фиш. При десктоп версията, когато изберете пазара на даденото събитие, то ще се появи от дясно.

Съставяне на талон в Sportingbet

При мобилната версия обаче, може да видите вашия талон в долната част, в раздела “Betslip”.

Там може да изберете дали да заложите на едно събитие или на система от няколко такива. Минималният залог е 0.50€.

За да поставите вашия залог, не се изисква никакво усилие. Просто намерете събитието, на което искате да заложите и изберете един от пазарите. Имайте предвид, че възможностите за залог са многобройни, така че изборът ви няма да е лесен.

Както споменахме, след като изберете пазара за залог - събитието или срещата автоматично ще се появят във вашия фиш.

Ако не желаете да инсталирате приложението на устройството си или операционната ви система не го поддържа, мобилната версия е много добра алтернатива. Въпреки това, всеобщото мнение е, че е много по-удобно когато искаме да заложим, да отворим приложението от смартфона си, вместо да търсим сайта в Интернет.

Именно тази точка ще покрием в следващите няколко реда - как да изтеглим Sportingbet Android приложението.

От къде и как да инсталираме Sportingbet апликация за Андроид?

Sportingbet приложение за Android

В случай, че нямате предишен опит с приложенията за спортни залози, трябва да знаете следното - не можете да намерите приложението на нито една букмейкърска компания в Google Play онлайн магазина.

Причината за това е, че политиката на Google не позволява пласирането на хазартна дейност, в следствие на което не може да намерите никакви приложения за хазарт там.

Разбира се, това по никакъв начин не трябва да ви разочарова. Потребителите, използващи Андроид устройства могат безпроблемно да изтеглят апликацията, но това трябва да се случи през официалния сайт на букмейкъра.

Сайтът на Спортингбет е защитен с https протокол, така че изтеглянето на приложението от там не застрашава по никакъв начин вашето устройство.

За да стартирате изтеглянето на файла с апликацията, трябва да натиснете бутона, от който може да достъпите различните спортове.

Когато се отвори менюто, ще видите мобилните приложения, които предлага британската компания. Те са две, като едното е за спортни залози, а другото е за казино секцията на букмейкъра.

След като натиснете бутона за изтегляне, ще се появи съобщение, гласящо, че предстои изтегляне от непознат източник.

Както споменахме, това не трябва да ви тревожи по никакъв начин. За да започне свалянето, трябва да разрешите функцията „изтегляне от външни/непознати източници“ от настройките на вашето устройство.

След като го направите, файлът ще може да се инсталира. Файлът не е голям (около 18МБ) и ще бъде изтеглен и инсталиран на вашето устройство за няколко секунди. След това, може да отворите приложението и забавлението да започне. Целият процес отнема не повече от една минута и няколко стъпки.

Важно:

За по-голяма сигурност след като приключи процеса на инсталацията на файла, включете отново настройките за забрана на изтегляне от външни източници.

Приложението почти не се различава от мобилната версия на сайта. Въпреки това, поради факта, че е инсталирана на вашето устройство, апликацията зарежда по-бързо.

Всичко друго от дизайн, до поставяне на залози и депозиране на средства е абсолютно идентично.

Нека обърнем внимание и на приложението, предназначено за потребителите, които използват Apple устройства.

Sportingbet iOS приложение - от къде да го изтеглим?

Притежателите на акаунти с Apple устройства имат два варианта, по които могат да изтеглят приложението на Спортингбет. Първият е да повторят всички стъпки, които обяснихме малко по-горе.

Да, предполагам, че това ви се струва малко досадно и се чудите дали има нужда и вие да минавате през всички тези стъпки. Ами, всъщност не. Втората опция отнема доста по-малко време и всеки може да се справи с изпълнението ѝ.

За разлика от Гугъл, основаната от Стив Джобс компания, разрешава промотирането на хазартни продукти и може да намерите апликацията на британския букмейкър в онлайн магазина за приложения на Apple -AppStore. Всичко, което трябва да направите, е да намерите приложението в магазина.

Както при Андроид, така и при Епъл, няма да откриете никаква разлика между приложението и мобилната версия, освен скоростта на зареждане.

Разплащателни методи от мобилни устройства

Както при мобилната версия, така и при приложенията и за двете операционни системи, може да се възползвате от всички разплащателни методи, които предлага букмейкърът и в пълната версия на сайта.

В таблицата по-долу може да видите всички възможности за депозит, както и нужната минимална сума за всеки един от тях.Имайте предвид, че методите могат да варират според локацията, от която достъпвате сайта.

Ако не сте депозирали средства през мобилно устройство, съветвам ви да опитате, защото по наше мнение е много по-лесно.

Определено най-голямото предимство на зареждането на акаунта ви през смартфон или таблет е фактът, че когато въвеждате данните от кредитната/дебитната си карта, те могат да бъдат запаметени, така че да не се налага да ги въвеждате всеки път.

Освен че можете да ги запаметите, може да използвате пръстовия си отпечатък (ако смартфона ви има такава опция), за да се въвеждат автоматично чрез него.

По този начин едновременно ще се улесните, но и ще сте спокойни, че само вие имате достъп то финансите си. Функцията за пръстов отпечатък може да бъде добавена и при въвеждането на данните за вход, за да не се налага да ги попълвате всеки път, в който искате да поставите залог.

Цялостно впечатление от мобилното приложение на Sportingbet

Функционалност на мобилната версия на сайта на Sportingbet

Определено, на първо място трябва да отбележим, че екипът на компанията заслужава поздравления за добре свършената работа и старанието, което е вложено в разработката на мобилното приложение. Спокойно можем да кажем, че британският букмейкър не отстъпва по нищо на другите букмейкъри.

Дизайна е много добър, като всичко е разделено в отделни секции. Мобилната версия не отстъпва по нищо на приложенията и всичко е направено с цел максимално улеснение на потребителите.

Като единствен негативен фактор, няма как да не изтъкнем фактът, че за момента все още не могат да се правят регистрации на територията на България. Без съмнение това е единственият минус, който можем да изтъкнем от нашия опит.

Цялостното впечатление от мобилната версия и приложението е отлично и се надяваме в най-скоро време компанията да получи лиценз, с който да оперира и в нашата страна.

Други ревюта на букмейкъри на българския пазар

Букмейкър Апликации Оценка Пряко
предаване
Функционалности Повече информация
Betano
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
10/10
no
 • Бързи залози
 • Фентъзи футбол
 • Безплатни залози
Посети Сайта
Очаквайте Скоро
Sesame
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
8/10
yes
 • Залози на живо
 • Всички видове залози
 • Залагане на еСпортове
Посети Сайта
Очаквайте Скоро
bwin
Мобилна версия на сайта
iOS
Android
7/10
yes
 • Залози на живо
 • Всички видове залози
 • Залагане на еСпортове
Посети Сайта
Ревю на апликация
*18+ В сила са условията на букмейкърите!